A pizza az miért sós pékáru?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 23:11
21/29 anonim válasza:
Kérdezzük meg az olaszokat erről. Magyarra fordítva írom le, de olasz oldalról.
Friss tészta és pékségtermékek, kekszek, péksütemények és édességek
22/29 anonim válasza:
Megkérdeztem anyukámat? De hiszen az kenyérféle? Miért ne lehetne pékáru? Persze, hogy az. Akkor is, ha háziasszony maga készíti, akkor is, ha pizzaszakács. Vannak éttermek, ahol maguk sütnek kenyeret, zsemlyét stb., és nincs pék a csapatban.
23/29 anonim válasza:
"Miért ne lehetne pékáru?"
Mert a pizza az egy melegétel. A hamburgerre (tehát nem az üres zsemlére!) sem mondod, hogy pékáru.
24/29 A kérdező kommentje:
Pardon! Melegételt azt főtt ételre szokták csak mondani. A pizza nem főtt étel. :)
2022. ápr. 4. 22:56
25/29 anonim válasza:
A sült csirke is meleg étel, pedig nem főtt, hanem sült. Vagy krumpli, stb...
26/29 A kérdező kommentje:
Biztos? Szerintem kevered a gyorsétel fogalmával.
2022. ápr. 5. 11:16
27/29 anonim válasza:
Jezus. Mit is varhattam volna, amikor fel is teszel egy olyen kérdést, meg ki is emeled,meg minden másba is belekotsz
Csak neked van igazad, felesleges válaszolni és fejtegetni
Jo szórakozást.
28/29 anonim válasza:
Minden sült gyorsétel. Igen.
Az egy órán át sült húsok..csak mert sült. Jól van.. engem eddig farasztottal
29/29 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg ilyen buta vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!