A pizza az miért sós pékáru?
Én arra tippelek, hogy 2 verziót különítenek el csak nagy vonalakban, hogy egyszerű legyen csoportosítani kész "tészta" ételeket.
Édes és sós.
És mivel egy pizza távol áll egy lekváros fánktól ( ami mondjuk egy édes pékáru ), ezért valamennyire logikátlanul és talán helytelenül, de az egyszerűség kedvéért sós pékárukhoz sorolják, butítják...
Nem is a sós, hanem a pékáru megnevezés, ami enged is elgondolkodtat, szerintem is fura, hogy pékáru.
Remélem tudtam ezzel így segíteni, ha a megértés a kérdés lényege.
Nyilván, ha ennél több, vagy fontosabb jelleggel, akár üzleti jelleggel kérdezted, akkor azért ne vegyél mérget arra, amit írtam, ez pusztán egy erős tipp.
Mindenhol így van kategorizálva időtlen idők óta.
Mert vannak édesek és sósak.
Ami nem sószórást jelent.
Te hogy neveznéd egy szóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!