Szerintetek melyik nagy láncnál a legegészségesebb a kínálat ?
Figyelt kérdés
Ugye most mindegyik hangoztatja, hogy igen nálam a legjobb de vajon kinél figyelnek a legjobban, hogy egészséges ételek legyen a polcokon ?2022. márc. 22. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Tesco
Aldi
Lidl
Spar
Penny
Coop
Auchan
Más
20 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mivel nincs rá egységes, objektív meghatározás, hogy ki mit tekint "egészségesnek" - ezért szinte megválaszolhatatlan a kérdés.
2/11 anonim válasza:
Ahol van baklava, az már fél egészség, de ha akad mellé marlenka is, az már tiszta egészség!
3/11 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "egészséges"?
4/11 anonim válasza:
Ha ezeket mindet elkerülöd,az az egészséges. Nyilván ez lehetetlen,de manapság semmi sem az ami,mindennel becsapnak.
5/11 anonim válasza:
Hiába roskad a polc a legkevésbé feldolgozott, bio termékektől, ha a vásárló nem azt teszi a kosarába. Ez inkább vevői döntés, szerintem a felsoroltak mindegyikéből lehet "egészséges" és "egészségtelen" étrendet összeállítani.
6/11 anonim válasza:
Ez van, akire igaz, van, akire nem. Egyébként a nők általában tovább élnek, szóval ha az utcán látsz egy aszott öregasszonyt, ő lehet, 85 éves, míg a fess papa csak 70.
Amúgy az igaz, hogy sok nő már fiatalon tönkreteszi a bőrét, de ez a férfiakra is igaz. Nem csak a smink árt ugyanis, hanem az alkohol, dohányzás is, amit a férfiak sokkal “aktívabban” szoktak művelni. Férfit nem nagyon láttam még a nap ellen sem védekezni, a nők szoktak.
7/11 anonim válasza:
6-os vagyok, bocs, ez a komment rossz helyre ment...
8/11 anonim válasza:
ez boltfuggo is. ismerek olyan tescot ahol nudli a felhozatal, de olyat is, ahol rengeteg minden van. ez a többire is igaz. gondolom a forgalomtól teszik függővé, hogy hol mekkora a választék
9/11 anonim válasza:
Minek tegyen a kosárba rosszízű, drága vackokat, mikor van normális étel is. Más is azt eszi, semmi baja, csak az ilyen egészség mániás mentális betegeknek ez a mániája. Nyílván ha én is vásárolok, nem ezeket a nyavalyákat veszem meg, hanem azt, amit szeretek, és jóízűen eszem.
10/11 anonim válasza:
A mentes dolgokból (cukormentes, gluténmentes, laktózmentes...stb) talán az Auchan-ben van a legtöbb, meg a nagyobb Tescokban.
Bár ugye ezek nem feltétlenül egészségesek, szóval tényleg kérdés, hogy mi számít neked egészségesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!