Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valószínűleg a rossz matractól...

Valószínűleg a rossz matractól fáj a derekam, hátam. Viszont óriási a kínálat. Tudtok ajánlani megfelelőt?

Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a kemény fekhely tesz jót, nekem a puha memóriahabos jön be.
2019. máj. 22. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Mások vagyunk. Nekem meg pont a keményebb jön be, ezt szoktam meg a 9 év kollégium alatt. Ha puha ágyon fekszem, akkor fáj a derekam, a háta és úgy ébredek, mint akit megvertek volna. Azt javaslom, hogy menj be egy jysk-be vagy valahova, aztán próbáld ki a matracokat.
2019. máj. 22. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan helyen vegyél matracot, ahol van kipróbálási, megszokási garancia. Így ha nem válik be, akkor tudsz másikat szerezni. Pl IKEA, jysk ilyen hely.
2019. máj. 22. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Este megmasszírozzalak?
2019. máj. 22. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindenkinek más a kényelmes, de derék és hátfájásra gondolom nem csak azt kell figyelembe venni. Lehet hogy a puhábbat szeretem viszont az nem jó a hátamnak.
2019. máj. 22. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:

De pont azt nem írod, most milyen van.

Dormeo a legjobb, pl 5 cm-es fedőmatrac.

2019. máj. 22. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a keményebb jött be
2019. máj. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!