Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nincs a kisebb boltokba...

Miért nincs a kisebb boltokba soha váltópénz?

Figyelt kérdés
mindig forgatják a szemüket és puffognak ha tíz vagy húszezressel akarok fizetni. pedig érvényes magyar fizetőeszköz. oldják meg, hogy legyen visszajárójuk
2022. jan. 22. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Én meg azt nem értem, hogy ha egyszer fizettél egy reggelit egy húszassal, hova költötted a nem kevés visszajárót? Minden nap elmegy 20 ezer, és reggel újra egy húszassal kezded?
2022. jan. 23. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

legtöbbször egyszerűen hanyagság, a tulaj xarik bele, és ahogy a válaszokból is látod, sok ember fordítva ül a lovon: "fizess kártyával" :D hogyne.

ha nincs elég apró a kasszában, akkor a tulaj rosszul végzi a munkáját. nekem vevőként mi a búbánat közöm van ahhoz, hogy hány brigád megy be naponta?

komolyan, elképesztő, hogy még 2022-ban is milyen sötét prolik ülnek a kasszában.

2022. aug. 2. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem tulajként/kasszásként mi a búbanat közöm van hozzá, hogy te nem fizetsz kártyával? Ha nincs sem az, sem normális arányú kp, akkor nem leszel vevő nálam, nem zavar, lassan úgysem lehet majd sok helyen egyáltalán kp-val cseszekedni. Mint már írták, az aprópénz váltás pénzbe kerül a boltnak. Anyagilag sem éri meg minden ilyen 100 Ft-os tételt húszassal fizető öntudatos vevőt kiszolgálni, és szerencsére törvényileg nem is kell. Szóval téged nem érdekel az én bajom, engem meg a tiéd, vásárolj máshol, win-win szituáció.

Amúgy most a tulajt vagy a kasszást akartad szidni? Mert az első részben a tulaj a hanyag, utána már a kasszás a proli, mindenki fordítva ül a lovon, csak te nem. Mondjuk az megfigyeltem, hogy mivel a proli szó minden eredeti jelentését elvesztette, ezért sok barom bárkire rámondja, aki valamiért nem tetszik neki. Igazából ma már a proli a legáltalánosabb sértés, ha jobb hirtelen nem jut az illető eszébe. Egyre inkább proli dolog használni, mert kifújt, értelmét vesztette, a sok hülye még csak szajkózza mert valami nagyot akarnak mondani.

2022. aug. 2. 12:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mint már írták, az aprópénz váltás pénzbe kerül a boltnak."

ez még mindig nem kell hogy érdekelje a vevőt.

"Amúgy most a tulajt vagy a kasszást akartad szidni? "

mondjuk ha értelmeznéd, amit írtam, nem kérdeznél ilyet.

"a sok hülye még csak szajkózza mert valami nagyot akarnak mondani."

arra nem gondoltál, h esetleg csak nem érted a jelentését?:D egyszerű kasszásként mondjuk kissé meredek így minősíteni másokat, de te tudod.

segítek, a proli ma már az igénytelen, alapszükségleteknek élő, műveletlen , világra dühös emberre értik elsősorban.

márpedig egy sértett, feltehetően piacképes tudással nem rendelkező kasszás pont ez a kategória.

2022. aug. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!