Miért van az, hogy sokszor ennyire nincs váltópénz a jegypénztárakban?
Buszsofőr Budapesten: eleve nincs túl sok vásárló, nem kap jelentősebb valtopenz-készletet sem.
Vidéken: jarattol és időszaktól függ, de sok helyen alig van fizető, jeggyel utazó utas.
Pénztárakban: nagy a hálózat, a váltópènzkészletek újratöltése időigényes.
már bocs, de mit sírsz azon hogy kpt használunk? persze, van cuki máv-app, azoknak akik trendin szeretnének vásárolni, de nekem nincs időm ezzel a csodával bíbelődni ha szoros az átszállás, a pénztárost hamarabb meg lehet böködni hogy dolgozzon már egy nagyon kicsit
(működő, normális helyeken-tehát magyarországon kívül bárhol- én is nagyon szívesen fizetek neten vagy kártyával, lásd be, itt nem lehet)
#6:”persze, van cuki máv-app, azoknak akik trendin szeretnének vásárolni, de nekem nincs időm ezzel a csodával bíbelődni ha szoros az átszállás"
Ezzel a "csodával" pont, hogy gyorsabb jegyet venni. Pont akkor hasznos, ha szoros az átszállás (gondolom, buszról vonatra, mert vonat-vonat között nem kel új jegy), még a buszon meg lehet venni a jegyet, és ha mégis lekésed, jó a jegy a következő vonatra is (hacsak nem IC-vel mennél). Ráadásul még 10 % kedvezményt is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!