A tojást amúgy én sem értettem, a kenyeret azt elmagyarázták, hogy az a pékségekre nézve lenne hátrány. De ugye a pékségek meg a liszt ára alapján árazzák a kenyeret. Magyarán ha a liszt olcsóbb akkor nem fogja a pék sem emelni az árat. Minden pékségbe ezt mondták nekem ahol eddig vettem kenyeret. Gondolom erre biztos vannak élelmiszeripari jogszabályok is.
Bár a disznóhús most nem csak a takarmány drágulás miatt lett drágább, hanem a sertéspestis miatt kevesebb az állomány, és ezért volt drágulás. Gondolom azért csak egy sertéshústermékre vonatkozik ez.
2022. jan. 18. 12:49
22/32 anonim válasza:
Én vettem és veszek is. Húslevesbe, paprikásba nagyon jó kollagénanyag, finomabb lesz tőle az étel. Szerencsére tudok venni drágább húsokat is mellé.
2022. jan. 18. 16:49
23/32 anonim válasza:
Mondjuk egy jó paprikás csirke ( nem a félórás verzió) lófact nem ér farhát nélkül. Az úgy jó ha szaftos, ahhoz pedig kollagén kell ami a csontban lakik....
2022. jan. 18. 18:20
24/32 anonim válasza:
Meg a bőrös részben. persze ezt egy finnyáskodó bolond, aki csak színhúst eszik, úgyse fogja fel. Ajánlom figyelmébe Szazsu csatornáját, sok konyhai dolgot nagyon jól elmagyaráz a csaj. Az egyik első dolog amit tőle tanultam (előtte rohadtul utáltam főzni) hogy azt a finom selymes ízt a kollagén adja a húslevesnek, amit a csontos, bőrős részből kaphat meg a leves.
2022. jan. 18. 18:49
25/32 anonim válasza:
Hát én pont leszarom ki mit gondol erről. De amúgy nem a melle húsa lett hatósági árás? Farhátat eddig se vettem. És szerintem egyre többen figyelnek arra,hogy mit esznek és nem ezeket veszik..
2022. jan. 18. 19:01
26/32 anonim válasza:
Az nem azon múlik farhátat, vagy azt az ízetlen, száraz mellett veszi-e valaki. Hanem hogy milyen tartásból jön az állat, mennyire van gyógyszerrel tömve, meg mivel van etetve.
2022. jan. 18. 19:12
27/32 anonim válasza:
Lehet hogy nem emeli a pék az árat,de olcsóbban se fogják adni a kenyeret pedig piszok drága lett,így most még nagyobb haszonnal dolgozhatnak..
Amúgy ki a bánat nézi a boltban,hogy más mit vesz?? Örülök ha minél előbb kijövök onnan,nem még más kosarát lessem
2022. jan. 18. 19:59
28/32 anonim válasza:
Sosem szoktam a boltban azt nézegetni, hogy ki mit vesz, így az sem érdekel, ha engem néznek. Eddig sem vettem sűrűn farhátat, ezután sem fogok.
2022. jan. 18. 20:56
29/32 anonim válasza:
Általában 5-10 kilót szoktam venni egyszerre, amikor éppen akciózzák és eddig sem érdekelt meg ezután sem fog, hogy ki mit gondol róla.
Azt úgy sem tudja senki, hogy a kutyámnak veszem.
2022. jan. 19. 08:14
30/32 anonim válasza:
Én rendszeresen vásárolok csirkefarhátat, heti több kilót is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!