Csirkefarhátot fogtok venni a boltokban februártól, vagy megbélyegezettnek fogjátok érezni ha azok között válogattok és inkább a disznóhúst veszitek?
10, azért mert ez egy látszatintézkedés.
Én pl egyiket sem szoktam venni, ami a listán van… olajat talán évi 1x
Eddig is vettem, ezután is fogok, mert gyakorlatilag ez az - meg a szárnya - amit szeretek a csirkén. Ha holnaptól 5 ezer lenne kilója, akkor is megvenném.
(A 17-ik éves bélműtött kutyánk meg főtt csirkemellet kap rizzsel és reszelt sárgarépával.)
Qrvára letojom, hogy erről kinek mi a véleménye.
Kérdező ha maholnap a kedvenc kajádra mondanának ilyen dolgokat, akkor szégyenből nem vennéd, vagy titkon mikor senki nincs a boltba? Butaság amiket mondtak, ez nem az élelmiszer árairól szólt,ez nem szólt másról, minthogy újból belerúgjon az emberekbe. És ez nagyon szomorú, a gomba után a 10-es és most ez. Gyakorlatilag a szavai azt tükrözik, hogy semmirekellőek a magyar emberek. Először társadalmilag sértegette, utána korosztályilag, és most meg megélhetési réteg alapján. Aki szereti az embereket és segíteni akar mint politikus az nem így beszél. Hidd el gazdag ember is ugyanúgy vesz csirkefarhátat ha egy jó levest akar magának főzni.
Jó dolog hogy 6 élelmiszert októberi áron tudnak meg venni ez emberek, csak sajnos ez nem mindenkinek releváns hírek. Írok egy példát, de rajtuk kívül is vannak más problémával, és nekik se minden felsorolt élelmiszer releváns, de pl. az allergiásoknak, tej, és glutén érzékenyeknek vagy aki tejre is lisztre is érzékeny ezek közül maradt ha egy vagy kettő alapélelmiszer amit olcsóbban tud megvenni, és nem a gazdag rétegbe tartozik. Szóval rájuk is gondolhattak volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!