Kőbányán hol lehet már kipattogtatott paprikás popcornt kapni?
Figyelt kérdés
Vagy, ha paprikás ízben nincs is, akkor simát.2022. jan. 7. 16:08
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, de nem mozisra gondoltam, hanem ilyen boltban kaphatóra, mint amit régebben lehetett.
2022. jan. 7. 16:29
3/10 anonim válasza:
Azt hittem a gépire gondolsz ami friss, meleg. Zacskósat én már ezer éve nem láttam, csak a mikrózhatót, racionális, hogy nincs kereslet már csak arra. Egy köbméterben alig fér el pár zacskó, cserébe olcsón kell adniuk és van rá alternatíva. Interspar, de szerintem esélytelen.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülye kérdés, de még sosem csináltam. Azt meg lehet csinálni, hogy viszek egy zacskót, és mozinál veszek kész popcorn-t és hazamegyek csak úgy? Vagy be kell ülni a filmre is? Mert az egyik ismerősöm szerint csak akkor adnak, ha be is ülök.
2022. jan. 7. 16:42
5/10 anonim válasza:
Most nincs előttem, hogy a jegyszedő kapu előtt vagy után van a mozibüfé, de sajna sanszos, hogy utána, ennyiből igaza van az ismidnek, oda csak jeggyel mehetsz. De nézd meg a sugár mozi oldalon a fotókat, ott hátha látni. Ha a jegyszedő kapu után van a büfé akkor még annyit tehetsz, hogy valami nulla forgalmú időszakban odamész és bekéredzkedsz pattikukiért. Ha kevesen vannak akkor szemmel tudnak tartani a jegyszedők, hogy egyből jössz is ki. Mond azt, hogy annyira-de annyira megkívántad, de epilepsziás vagy és nem ülhetsz be mozifilmre, had vegyél csak 1 adag kukit:)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem nekem lenne, csak így írtam. Gyereknek lenne. Köszi.
2022. jan. 7. 16:59
7/10 anonim válasza:
Tudsz venni amit meg kell mikrózni... nem nagy dolog , berakod a mikróba 5 percre es kipattog.
8/10 anonim válasza:
Sok helyen a CCben előbb van a büfé, utána a jegyszedő.
9/10 anonim válasza:
A Müllerben van kész, ki pattogott popcorn, nagyon finom, de amerikai, szóval borsos az ára. Sós van, édes, meg édes-sós.
10/10 anonim válasza:
Boltban tudsz venni mikrózható kukoricát. Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Müller, Auchan, Metro...stb.
Moziba is be engednek, csak meg kell mondanod, hogy a büfében szeretnél kukoricát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!