Lidlbe, az Aldi a vagy az Auchanba szoktatok bevásárolni?
Figyelt kérdés
Ha engem kérdeztek, akkor egyértelműen a Lidl.2021. dec. 18. 20:34
2/11 anonim válasza:
Az esetek 80%-ban Lidl, pár hetente Auchan, évente max 2-3 alkalommal Aldi.
3/11 grafno válasza:
en 98% billa. asszony aldiban
evi 2x tesco es kb 4x auchan a lidl is 10alatt van
4/11 anonim válasza:
80% Tesco. Lidl ilyen 2 havonta 1x max 2x. Aldit utálom. Auchan nálunk nincs, nem is bánom mondjuk. A Spar drága és retkes mindig. Azt utálom. A Dunnes Stores viszont jó, oda is gyakran járok. (Írország)
5/11 anonim válasza:
Lidőlben, habár minden boltot utálok, mert állandóan jóval kevesebb a kasszás, mint a forgalom, és aki ezt nem látja be, vagy nem veszi észre, annak nem kellene semmilyen posztot ott betöltenie. A tesco spar vicc kategória, a lidől is nálunk hamarosan eléri azt a szintet. Aldi nincs nálunk, de amelyik aldiba néha megyek ott éppen nincs problémám. Pennyben nem voltam 3 éve.
6/11 anonim válasza:
Alapvetően nem ezekbe járunk.
Aldiba megyünk viszonylag gyakrabban, mert pár órával tovább van nyitva mint a sarki Spar.
7/11 anonim válasza:
Én az Osmant szeretem. Még régen egy néni felszállt egy buszra és kérdezi a sofőr. "Ez az osman járat?" :D
Amúgy sajnos a külföldi termékekből ott sincs már semmi pedig korábban üdítőkből egész korrekt volt a felhozatal.
9/11 anonim válasza:
Ezek közül a boltok közül a Lidl-ben szoktam csak vásárolni.
10/11 anonim válasza:
3. külföldön élhet, mert Billa nincs hazánkban.
Nálam a gyakorisági sorrend: Aldi, Aldi, Aldi, Auchan, Penny, Tesco, Prima, Spar, CBA.
Lidl-t messzire elkerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!