Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Egy boltban, ha a termékek...

Egy boltban, ha a termékek egymás mögött vannak, akkor abból hanyadikat veszitek el? És miért?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10, én nem hagyok kupit, hanem visszapakolom
2021. nov. 13. 08:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha aznap felhasználom, akkor a közeli szavidőst. Ha nem, akkor nincs ilyen, hogy hányadikat, akkor megnézem a lejárati dátumot, van 5 másodpercem erre.
2021. nov. 13. 08:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Középről :)
2021. nov. 13. 08:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én megfogom és kiveszem az elsőt, soha eszembe nem jutott így válogatni. Nem vettem észre, hogy bármi el lenne "használódva" a fogdosástól.
2021. nov. 13. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
93%

#14-es, mint volt MM-es ajánlom, hogy szokj rá.

Én ott jöttem rá, hogy az elsők a polcon a huszadjára visszahozott és újracsomagolt termékek. Nem egy vásárló szopta már be, hogy random leemelte az elsőt és otthon kibontva szembesült a tényekkel.

Persze, nyilván egy csomag lisztet vagy kólát nem fognak újracsomagolni így érted mire gondoltam :DD

2021. nov. 13. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Csak megerősíthetem, amit az előző mond..Auchan 25 éve dettó ezt csinálta, amikor ott dolgoztam
2021. nov. 13. 19:18
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Egy ismerős mesélte, hogy amikor még nem bontották fel az ügyfélszolgálatnál az értékesebb cuccokat, akkor úgy loptak, hogy megbeszélték, hogy melyik dobozba tesznek nagyobb értékű pl telefont XD.

Amúgy én is hátulról veszem el a cuccokat.

2021. nov. 14. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, nyilván egy csomag lisztet vagy kólát nem fognak újracsomagolni így érted mire gondoltam :DD"

Nem. Komolyan, nem értem. Mi az, amit vissza lehet csomagolni úgy, hogy ne látszódjon meg a csomagoláson?

Nem is vágom, mivel szembesülnék otthon, bármilyen csomagolt termék kapcsán.

2021. nov. 14. 17:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #18.

Oké, mondok konkrét példákat. Ahogy említettem is én elektronikai áruházban dolgoztam, így az ottani termékeket lazán vissza lehet csomomagolni.

Na, az MM-nek van egy olyan policy-je, hogy nem tökölnek a vásárlóval az ügyfélszolgálaton, mindent szó nélkül visszavesznek ha idegesen és határozott hangnemben lépsz fel.

Ebből következik az, hogy az ottani áruházakban (természetesen nem mind, de sok akad a következő felsorolt terméktípusok között) (+ én ilyen osztályon dolgoztam így erről vannak konkrét tapasztalataim esetekről) a billentyűzetek, egerek, néha fejhallgatók, töltők de még routerek vagy éppen nyomtatók, monitorok nem egyszer többször visszahozott és visszacsomagolt termékek. De még laptopot is tettünk ki újra visszahozás után miután kinulláztuk és letöröltük.

Sok csomagoláson azért látszik, hogy fel lett tépve, de egy ügyes eladó úgy visszaragasztja a tépés helyénél, hogy te ne lásd. Nekem is sikerült anno párat így megjavítani. Persze vannak a vadbarmok akik úgy esnek neki a doboznak mint kiskutya a matekleckének, egy olyan terméken lerí messziről, hogy bontott használt. Általában azt berakatták velünk a polc hátuljára, közepére.

Tehát jobbik esetben tényleg csak annyi történt, hogy kicsomagolta majd ki se vette a dobozból és úgy gondolta meg magát, ergo csak vissza kell ragasztani a dobozt. Rosszabbik esetben már ki is vette, betekerte a csavarokat és/vagy használta is. Legrosszabb esetben meg egy pár napig nyúzta is és úgy gondolta meg magát, ilyenkor már azért használati karcok és nyomok is lehetnek rajta.

Tök mindegy melyik történik, a policy miatt visszaveszik és újracsomagolják, kirakják a polcra és te újként veszed meg.

Egyszer volt, hogy ugyanazt a tévé konzolt négyszer vitte el különböző vásárló és hozta vissza, majd újracsomagolva eladtuk újként. A meneteken már látszik, hogy kopott a festék, nem egy vásárló említette is hogy van pofánk használt szart eladni nekik.

Másik példa, fél milliós atomgörbe 4k curve vágómonitor, vagy 32 inches. Fiatal mérnök gyerek megveszi, hazaviszi majd kibontja, és tudni illik ennek a vaskos monitornak már fém tartókonzolja van amit úgy 6 csavarral kell rögzíteni a monitor hátuljába, na ez a gyökér nekiállt rasnis csavarbehajtóval úgy 4-es fokozaton betolni a csavarokat, nem csak, hogy széthajtotta a menteket de a hirtelen nyomástól szilánkosra tördelte a konzolt és a monitor hátulját.

Visszavették és kirakatták velünk hogy adjuk el megint.

De itt meg is állok mert napestig tudnám sorolni a példákat. Én se hittem el addig amíg nem dolgoztam ott és nem szembesültem ezzel napi szinten. Boldogok a tudatlanok.

Te döntésed ezekből mit fogadsz meg, de én ezek után háromszor átnézem mit emelek le a polcról.

2021. nov. 14. 23:16
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem, 19-es, most vágom, hogy mi az MM rövidítése. Én úgy értelmeztem, hogy a kérdés inkább élelmiszerekről szól.

Elektronikai eszközöket nem igazán vásárolunk, csak az alapvetőeket, a férjem meg neten rendeli őket.

2021. nov. 15. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!