Egy boltban, ha a termékek egymás mögött vannak, akkor abból hanyadikat veszitek el? És miért?
Közepéről mindig.
Az elsők mindig használtabbak a sok fogdosástól, az utolsók meg ilyen észrevett és eladók által hátrapakolt elsők.
Középsőket általában csak az árufeltöltő piszkálta.
Általában rá szoktam nézni, hogy lejárat későbbi-e a hátul lévőknél. Ha igen, akkor azért azt veszem el, mert tovább jó. Ha meg ugyan az, akkor azért azt, mert minek tegyem vissza, ha úgy is mind ugyan addig jó?
Persze ez inkább olyan termékeknél igaz, ami romlandó vagy nagyon lassan fogy. Pl tejtermékek, tojás, előrecsomagolt felvágottak, stb.
Egy zacskó chipsnél vagy üveg üdítőnél nem szórakozok ilyennel, elveszem az elsőt.
Boltban dolgozom. Én mindig előre teszem a friss árut, mert a vásárlók mindig széttúrják, és csak azért is a hátsót veszik ki.
Így legalább nem kell mindig átpakolnom az egészet, a vásárlók meg mosolyogva viszik a régit.
Dolgoztam boltban. Volt ahol direkt hátra pakoltuk a régi cuccokat, mert a hulye vevők onnan vették el, és nem győztük utánnuk a takarítást. Így legalább nem volt közeli szavidős akciózás.
Én az elsőt veszem el mindig, ha olyan ránézek a szavidőre és ha közeli akkor hátrébb nyúlok. De sohasem túrom szét a polcot miatta. 2-3nap miatt meg pláne. Illetve akkor, ha sérült a doboz, vagy hiányosnak tűnik. Selejtet nem fogok teljesáron megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!