Drága a Metro ?
Változó.
Összességében nem drága, de mindig van olyan, amit máshol megkapok olcsóbban. Havi 1 -2 alkalommal járok oda, nyilván azért, mert úgy gondolom hogy megéri.
Legutóbb pld. vettem olyan virslit, amiből egy csomag ott 500, a SPAR-ban 660. De öt csomagot vettem, így egy csomag csak 385 volt. Olyan dobozos PEPSI-t 139 -ért vehettem volna, amit 200 alatt nem nagyon láttam máshol. De mivel megvettem egy 24-es kartonnal, így 129 volt darabja.
Hús sokkal jobb minőség mint máshol, sokkal bővebb a választék is. Igazából minden élelmiszer kategóriában jóval több a választék, és a minőség is jobb..
Természetesen vannak olyan dolgok, amik nem igazán érik meg háztartási mennyiségben, de pl. egy karton liszt/cukor stb. eláll és úgy már olcsóbb mint máshol. Én igazából a választék miatt szeretek odajárni, mindenből van legalább 10 féle, illetve sok különlegesség is van, amit máshol csak ilyen speckó üzletekben lehet megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!