A budaörsi Metro áruház megközelíthető tömegközlekedéssel?
Amúgy csak 1,2 km! :)
A 172-es és a sárga etyeki busz (760) is jó.
Egy nagykernél (!!!!) szerinted alapkövetelmény legyen, hogy városközpontban, buszmegállóban legyen???
Az egy kedvezmény már eleve, hogy engednek egyéni vásárlókat is vásárolni...
6, hát azért meglepődnél, az én kocsim sincs sose tele
De akárhányszor megyek, mindig van a pénztárnál előttem olyan, aki csak pár dolgot vesz.
Velem is előfordult már, hogy két dologért ugrottam be, útba esett és az adott cuccokat máshol nem lehet megvenni
Először is köszönöm szépen a segítséget.
A kommentem második felével nem leszek túl népszerű, de szeretnék reagálni, kedves 6-os.és 7-es Válaszoló. Nagyon sajnálom, hogy belső feszültségeiteket, feszítő tudásotokat anonim módon itt, ezen az oldalon adjátok ki Magatokból. Végülis örülök, ha ezzel is megkönnyebbítettem napotokat. De nekem is muszáj, számomra érthetetlen felvetésetekre reagálni. Először is, sehol nimcs az rögzítve, hogy egy boltba, legyen az akár hipermarket vagy a legkisebb abc, a bolt nagyságával egyenesen arányosan kell növelni a megvásárolt termékek mennyiségét. Szóval lehet akármekkora nagy egy bolt, bizony bemehetsz egy szem cukorért is. Én sehol nem írtam, hogy alapkövetelmény legyen az, hogy közvetlenül a bolt bejárata előtt legyen egy buszmegálló. De bocsánat, nem mindenkinek van autója, tehát akkor megoldásként szerepel az, hogy busszal odajutni. Bármennyi séta ellenére is. Amúgy meg nemcsak vásárolni lehet ám odamenni, hanem lehet valakinek a munkahelye is ott van. Vagy szerinted alapkövetelmény az ottani dolgozóknak az autó mert ez egy nagyker? Egy tanács mindkettőtöknek, rendben van, hogy itt aztán igazán kimeritek írni a véleményeteket, de máskor pontosan olvassátok el a kérdést, hogy kellemetlen helyzetbe ne hozzátok magatokat. Viszont minden más választ köszönök szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!