Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A budaörsi Metro áruház...

A budaörsi Metro áruház megközelíthető tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

#9: Huh, nem lehet, hogy benned van egy kis frusztráció inkább? Ilyen hosszan reagálni arra a három mondatra, amit én (#6) írtam. :) Oké, tényleg egy picit talán erősebb lett a szokásos válaszaimtól, általában igyekszem teljesen tárgyilagosan válaszolni, és sosem személyeskedek meg sértegetek senkit. De ha mégis sértve érezted magad, akkor bocsi! :)

"Szóval lehet akármekkora nagy egy bolt, bizony bemehetsz egy szem cukorért is."

Erre az egyre azért hadd válaszoljak akkor már, ha elkezdtem újra írni. Én még emlékszem arra az időszakra, amikor a Metróban bizony volt szabály arra vonatkozólag, hogy egy vásárlásnál minimum mennyi pénzt kell elkölteni. A Metro alapvetően nagykernek indult, az áruházlánc külföldön mind a mai napig ennek is számít elsősorban, csak nálunk alakult át félig-meddig kiskerré, ahova lényegében bárki, magánszemélyek is igényelhetnek ideiglenes kártyát a vásárláshoz, és tényleg be lehet menni egy szem cukorért is. Ha jól emlékszem, induláskor, a '90-es években kb. 5 ezer forint volt ez a minimális vásárlási határ. Ami nagyon nem volt kevés pénz, mai árakkal számolva simán megvan 20-25 ezer forint is, amit egy vásárlás során legalább el kellett költeni.

2020. jún. 5. 10:44
 12/13 anonim válasza:
66%
Ha kevés cuccot vennél a Metróban, akkor a bicikli is megfontolandó közlekedési eszköz kb. 10 km-ig.
2020. jún. 9. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha budapesti lakos vagy, akkor a Gyáli úti Metrot inkább javasolnám tömegközlekedési szempontból.Csak a kritizáló "nyelvésztudósok" miatt írom: Metro és nem Metró.
2020. jún. 10. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!