A Metro miben más, mint a többi nagy bevásárlóközpontok?
„Magyarország meghatározó élelmiszer nagykereskedőjeként kötelességünknek érezzük, hogy a lakosság élelmiszer-ellátását közvetlenül is segítsük. A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetben átmenetileg az egyéni vásárlók számára is megnyitjuk áruházainkat, és nyílt napokat tartunk.”
Szóval éppenséggel most mehetsz nem vállalkozóként is.
Amúgy ott van.. nagykereskedés. Kiskereknek értékesítenek nagy tételben. Ez az üzletpolitikájuk. Így elég csak kevás, de nagyobb partnerrel dolgozniuk. Nem kell a nyakukba venni a sok gondot jelentő fogyasztókat,nem kell óriási marketingkampányokat csinálni, hogy elérjék a fogyasztókat. Elég csak a kisboltokat megtalálni az ajánlataikkal, kevés üzletet fenntartani, minimális személyzettel.
-Nagyobb választék mindenből, sok egzotikusabb, kevésbé ismert dolog van mindenből
-Nagy áruház, így még mostanában sincsen tumultus
-Van friss hús és hal
-Rádióból nem szól semmilyen zene
-Nagy kiszerelések, professzionális termékek (pl. takarítószer)
-Árban ha csak 1-2 dolgot veszel, ugyanolyan, mint pl. az auchan, de nagyobb tételben valóban olcsóbb.
Is-is. Egyéni vállalkozó is kiválthatja a kártyát, de mostanság annyi nyíltnap van, hogy bárki bemehet (asszem van új kártya péntek-szombat-vasárnap belépéssel).
Én mindkét opciót szoktam látni (kiskert és átlag bevásárlót is).
Én vállalkozó vagyok, de nem kereskedelemmel foglalkozom, csak saját részre vásárolok. Inkább kicsit drágább, pont tegnap néztünk néhány dolgot.
Vettünk pl. egy karton bort, 1000Ft/palack. Ezt most megnéztem a neten, az Auchanban 700 Ft akciósan, a Tescoban 1100, egyik boros webáruházban 1350.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!