Ki és miért jár még Coop üzletbe? És egyáltalán, hogy nem ment még csődbe a Coop ezzel a színvonallal?
Ja, pont ezt akartam írni, mint az előbb a 9-es, hogy szép és viszonylag olcsó húsok vannak, SZÉP kártyára.
Ezen kívül itt van a város legjobb kenyere.
Ezeken kívül csak akciós dolgokat veszünk itt. A dolgozók közt vannak huszonévesek is. De a legjobb eladók nálunk a két 70 éves, nem csak odalökik a pultnál, amit kérünk, hanem nagyon kedvesek, mindenről tudnak mindent, és ajánlják azt, ami épp olcsó, stb.
Meg hát ez van a legközelebb, ha csak kenyér meg apróságok kellenek, akkor ide megyünk. De komolyabb összegeket elkölteni én is a Lidlbe vagy Pennybe megyek, meg néha, ha sok akció van, a Sparba. A Tesco már nem játszik, régen oda jártam legtöbbet, de most már ott is nagyon drága az, amit érdemes lenne megvenni, akcióban meg általában egyetlen olyan cikk sincs, amiért érdemes lenne bemenni. Pl. a cukor már évek óta akcióban pont annyiba kerül, mint ami a Lidl meg Penny alapára.
1 dolog miatt:
Kényszer. Sok vidéki faluban csak ez van a faluban, de lehet 10km körzetben is.
Itt a faluban csak egy coop van.
Ami pozitív:
-van fornetti
-magas sör és a borválaszték
-ez az egyetlen bolt a faluban...
Ami negatív:
-pékárú délutánra már betonkemény, ehetetlen
-legdrágább élelmiszer hálózat
-bunkó/inkompetens eladók és kasszások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!