Ki és miért jár még Coop üzletbe? És egyáltalán, hogy nem ment még csődbe a Coop ezzel a színvonallal?
Hozzánk a Coop van a legközelebb, mégsem járok oda, mert minden termék 100-150 Ft-tal drágább, mint máshol, és nincs semmi kínálat. Egy 200 Ft-os energiaital volt, ami megérte az árát, hát erre nem megszüntetik? :D
Olyasmiért érdemes max bemenni, ami mindenhol ugyanannyiba kerül: újság. amúgy felőlem nyugodtan csődbe mehetnek, mocskos lehúzó banda.
igen, a vidék tartja fenn őket gyakorlatilag, olyan faluhelyeken ahol csak az egy opció van. a múltban majdnem kis élelmiszerbolt coop-os lett.
1# én úgy tudom csak meg akarta venni de nem sikerült neki, de lehet régi az infóm
Nálunk falun kb itallerakatként működik. A sör választék nagyobb, mint egy átlagos méretű aldi, lidl, penny választéka, és a sör még gyakran olcsóbb is, mint előbbiekben.
Sok fiatal szerzi be a baráti, kiülős sörözéshez, vagy hétvégi bulihoz a sört helyben - főleg, ha nincs autója - na meg sok idősebb alkoholista is a napi betevőt.
#8: Na nálunk az dohánybolt. A presszó direkt félórával hamarabb zár tőle, hogy az ott berúgott "beindult" emberek ne menjenek át oda.
A Coopba főleg hentesárut venni járok, mindig szép van, nem drágább, mint a megyeszékhelyen és jó a Szép kártya.
2 dolog miatt jártam be régen.
1 sütemény
2 csak itt kapni nálunk fornettit
Na mióta van egy normális cukrászdánk, hiába drágább inkább oda megyek. Coopba már max fornettiért 1 évben 2szer😂😂
Utálom én is. A dolgozók számomra a leg idegesítőbbek. Nálunk szinte mind valami vénasszony. Le se szarják hogy áll az ember a sütis pultnál mondjuk. Szép kényelmesen elvannak aztán majd odatalálnak. A kasszában állandóan a barinőkkel beszélgetés megy. Hiába van előttem 2 ember, tobbet várok mint máshol ha 10 van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!