Miért van büdös a Spar közértekben?
Figyelt kérdés
Sok Sparban érzek egy kellemetlen szagot, mintha romlott étel és takarítószer keveredne. Még a frissen megnyílt Etele Plaza alsó szintjén lévő boltjukban is ez fogadott.
Ez valami specialitás, hogy a vevő mindenhol otthonosan érezze magát, mondhatni márkavédjegy?
2021. okt. 17. 10:42
1/4 anonim válasza:
Igen . Valószinű hogy leterhelt melosok akik 5en vannak 9 helyett nem tudnak lépést tartani feltöltés rendezés stb teren . Továbbá a Spar legtöbb üzlete nem legkondis , a hűtőgépek motorja bent melegít , megreked a hűtőszag stb . Amúgy is kicsik zsúfoltak a helyek nincs szellőzetetés a tömeg elszív minden oxigént .
2/4 anonim válasza:
Akkor nem csak én érzem, mondjuk engem hányásszagra emlékeztet.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert spórolósan nagyon alacsony a légcsere (nem szellőztetnek), hogy a klíma, vagy a fűtés olcsóbb legyen azáltal, hogy csak belül forog a levegő. Nem a kinti forró, vagy fagyos levegőt kell 23 fokra beállítva befújni. Van ugye pékosztály is, meg sajtosztály is, meg húsosztály is, na ezek "illata" összekeveredik az egész napos embertömeg szagával, na ez olyan büdös, amilyennek érzed.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom de mikor ott melóztam, a romlott husokat kellett kidobálnom. Hálás meló volt. Meg a hűtő takarítás…. Tesco se kutyafüle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!