Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A spar bejáratánál miért van...

A spar bejáratánál miért van mindig büdös?

Figyelt kérdés

Akár hányszor bemegyek akármelyik sparba olyan rettenetes bűzt érzek, mintha valami rohadna. Ez miért van?

Mások is mondták már hogy ők is mindig érzik, szóval tuti nem velem van a baj.

2021. júl. 22. 08:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
A szellõztetõ rendszer oda engedi a vásárlók szagát.
2021. júl. 22. 09:18
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem sok sparba járok, de azokban a bejárat után egyből a zöldséges, gyümölcsös terület van, ott meg mindig van valami, ami már bomlásnak indult.
2021. júl. 22. 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Mert rögtön a gyümölcsök, utána meg a húsok vannak, azok meg szeretnek rohadni.
2021. júl. 22. 10:31
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

@6 És tényleg.

Járok a sparba, de ez mondjuk kicsit zavar, meg a túlhajszolt dolgozók látványa, ez mondjuk összefügg, valószínűleg megspórolnak 2 ember bérét műszakonként, szánalom az összes multi ilyen szempontból.

2021. júl. 22. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
😲 akkor lehet hogy mégse én voltam?
2021. júl. 22. 10:36
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Én is észrevettem már ezt, meg a Lidlnél is találkoztam ilyennel.

A McDonaldsnál van egy olyan bevett gyakorlat, hogy a hambi pogácsák sütőjének szagelszívóját a bejárathoz vezetik ki, hogy a sülő cucc illata bevozza az arra járó embereket.

Lehet a Sparnál meg a Lidlnél is ilyesmivel akarnak taktikázni. Többnyire a pékség van az ajtó közelében, lehet annak vezették ki az elszívóját - csak valamiért nem vállt be a dolog mert a végeredmény kellemetlen.

2021. júl. 22. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztaltam ezt. De hogy mennyire oka, hogy elől van a gyümölcs…? Akkor ennyi erővel minden boltban büdös lenne a zöldség-gyümölcs osztályon, de nincs büdös.
2021. júl. 22. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
A budapesti Spárok nem büdösek.
2021. júl. 22. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg mindig büföd van
2021. júl. 22. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Egy büdös Sparban se voltam még. Bomlásnak indult árúval se találkoztam eddig. Rossz lehet a bolt vezetése ahol te jártál, semmi köze ahhoz hogy Spar vagy más.
2021. júl. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!