A szellõztetõ rendszer oda engedi a vásárlók szagát.
2021. júl. 22. 09:18
2/15 anonim válasza:
Nem sok sparba járok, de azokban a bejárat után egyből a zöldséges, gyümölcsös terület van, ott meg mindig van valami, ami már bomlásnak indult.
2021. júl. 22. 09:56
3/15 anonim válasza:
Mert rögtön a gyümölcsök, utána meg a húsok vannak, azok meg szeretnek rohadni.
2021. júl. 22. 10:31
4/15 anonim válasza:
@6 És tényleg.
Járok a sparba, de ez mondjuk kicsit zavar, meg a túlhajszolt dolgozók látványa, ez mondjuk összefügg, valószínűleg megspórolnak 2 ember bérét műszakonként, szánalom az összes multi ilyen szempontból.
2021. júl. 22. 10:35
5/15 anonim válasza:
😲 akkor lehet hogy mégse én voltam?
2021. júl. 22. 10:36
6/15 anonim válasza:
Én is észrevettem már ezt, meg a Lidlnél is találkoztam ilyennel.
A McDonaldsnál van egy olyan bevett gyakorlat, hogy a hambi pogácsák sütőjének szagelszívóját a bejárathoz vezetik ki, hogy a sülő cucc illata bevozza az arra járó embereket.
Lehet a Sparnál meg a Lidlnél is ilyesmivel akarnak taktikázni. Többnyire a pékség van az ajtó közelében, lehet annak vezették ki az elszívóját - csak valamiért nem vállt be a dolog mert a végeredmény kellemetlen.
2021. júl. 22. 11:26
7/15 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ezt. De hogy mennyire oka, hogy elől van a gyümölcs…? Akkor ennyi erővel minden boltban büdös lenne a zöldség-gyümölcs osztályon, de nincs büdös.
2021. júl. 22. 11:30
8/15 anonim válasza:
A budapesti Spárok nem büdösek.
2021. júl. 22. 11:41
9/15 anonim válasza:
Tényleg mindig büföd van
2021. júl. 22. 11:43
10/15 anonim válasza:
Egy büdös Sparban se voltam még. Bomlásnak indult árúval se találkoztam eddig. Rossz lehet a bolt vezetése ahol te jártál, semmi köze ahhoz hogy Spar vagy más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!