A spar bejáratánál miért van mindig büdös?
Figyelt kérdés
Akár hányszor bemegyek akármelyik sparba olyan rettenetes bűzt érzek, mintha valami rohadna. Ez miért van?
Mások is mondták már hogy ők is mindig érzik, szóval tuti nem velem van a baj.
2021. júl. 22. 08:43
11/15 anonim válasza:
Nálunk BAZ megyében nem büdös a Spar, oda járok minden nap
12/15 anonim válasza:
Nem büdös csak szagos, nem minden embernek tűnik fel, és nem csak a sparnál van ilyen mint ahogy írták fenntebb.
13/15 anonim válasza:
én elég sokfele járkálok az országban, minden bolthálózatnak láttam már undorítóan piszkos üzletét, patyolattiszta üzletét és mindent a két véglet közt. Üzletvezető és területi képviselőtől függ.
De valahogy a penny és a spar esetén jóval nagyobb az aránya az ocsmány üzleteknek.
Sparban volt olyan, hogy szóltam, hogy nem működik a halas hűtőpult. (30 C-ban) Másnap minden hal leárazva egy másik hűtőben, a halas meg kikapcsolva… és szaguk volt!!!
14/15 anonim válasza:
Nem tudom, én sosem tapasztaltam, hogy büdös lenne a Sparban, pedig 99%-ban ott vásárolok.
15/15 anonim válasza:
Sok Sparban voltam már, de még ilyet egyikben sem tapasztaltam.
Ahogy Lidlben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!