Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik webshopból lehet a...

Melyik webshopból lehet a legolcsóbban egyadagos élelmiszereket venni?

Figyelt kérdés

Olyat keresek, ahonnan egy helyről megrendelhetek mindent, olcsón.

- Mini margarin

- Mini dzsem

- Cukor

- Mustár, ketchup

2021. aug. 24. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Magánszemély vagy cég lenne a megrendelő?

Milyen mennyiségről lenne szó?

2021. aug. 24. 17:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Magánszemély. Kb. 3,5 hónapra való, egy személyre, reggeli és vacsora. Ezen kívül néha kis sajt, főtt tojás lesz, szóval úgy számolgatok, hogy kb 100-150 étkezést kellene lefednem.

Tehát kb 200 margarin, vagy 100 dzsem.

Mustár, ketchup szerintem kevesebb is elég lesz, de nem tudom, mekkora kiszerelésben lehet venni.

Cukorból is elég lesz 50 db gondolom, többnyire édesítőszerek használok, de azt még nem tudom, a megszokott kiszerelést használhatom-e, szóval lehet, abból is kellene amolyan "egyadagos", ha létezik, abból kellene párszáz darab.

2021. aug. 24. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Ez többször annyiba kerülne, mint a normál kiszerelés. Mi értelme van?
2021. aug. 24. 20:16
 4/11 A kérdező kommentje:
#3: Ez most tényleg fontos? Elhiheted, nem szórakozásból. Itt most csak az a kérdés, honnan tudom neten keresztül egy helyről a legolcsóbban beszerezni?
2021. aug. 24. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmiket többnyire csak cégek tudnak jó áron venni, nagykerekből. Pl. [link]

Innen viszont te is vásárolhatsz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezen kívül talán a METRO-ban van még esélyed beszerezni ezeket.

2021. aug. 24. 23:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4!

Nem, nekem nyilván nem fontos. Te akarod olcsón megúszni. A nagyobb kiszerelés mindig, mindenből olcsobb. Nyilván jössz majd a ramromlik dumával, de nem fog, hiszen az írásod szerint mindennap ezeket akarod fogyasztani.

2021. aug. 25. 06:50
 7/11 A kérdező kommentje:

#5: Köszönöm. A lajcsiboltja.hu-t már néztem, és ott margarin csak Rama van, az meg nekem túl drága. Egy másik oldalon másfajtát láttam feleannyiért, ott viszont nem árulnak dzsemet. Ezért is írtam ki a kérdést.

Metro meg legközelebb 100 km-re van. :(

Az első linket az előbb néztem, magánszemély is vásárolhat, de csak Budapesten szállítanak ki.

#6: Őssejt transzplantáció előtt állok, a steril boxból kikerülve az étkezésnek nagyon szigorú szabályai vannak. Azon kívül, hogy nem ehetek mindent, felbontás után bármit csak aznap ehetek meg, ezért kell a kis kiszerelés.

2021. aug. 25. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Oh. Ok. Bocsi.

A kórház nem tud ebben segíteni?

2021. aug. 25. 08:01
 9/11 A kérdező kommentje:
#8: Nem tudom. Most még a helyi kórházban kezelnek, a transzplant Szegeden lesz. Gyanítom, ha megkérdezem, ők a Metrót fogják javasolni, mivel ott van.
2021. aug. 25. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást kívánok! Nincs esetleg egy ismerősöd, aki addig el tudna menni bevásárolni neked egy METRO-ba? Szívesen megnézném neked az árakat ott, de pár napig biztos, hogy nem járok arra.
2021. aug. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!