Tescoban kapható torták nagyon gagyiak? Vagy nem olyan rossz ízűek? Mit gondoltok, milyen a minőségük?
Egy születésnapról van szó. Hamarabb is eszembe juthatott volna, és a cukrászdában nem vállalták már a mai napra a sütését, csak holnapra leghamarabb. Nekem viszont fontos volna még ma, így muszáj volt a Tescoból venni tortát.
Mit gondoltok, ugye nem nagyon "műanyag" gagyi torták? Nem marad el sokkal a minőségük a cukrászdai tortáktól? Evett már valaki tescos tortát? Milyen volt?
(Sacher torta egyébként)
29!
Ne haragudj, de a robotgép és a tortaforma nem alapfelszerelés annak, aki nem szokott sütni.
Kérdező!
Milyen volt a Tescos torta, hogy ízlett?
32!
De, nekem lesz ehető tortam mert tudok sütni, szoktam is, ergo van itthon alapanyag és eszköz is hozzá. A megoldás meg rég még van a problémára, vett egy tortát.
"Ez már azért vetekszik az életre való alkalmatlanság fogalmával... de ha otthon nincs knyhafelszerelés, akkor még mindig át lehet menni ismerőshöz/rokonhoz. Megoldást kellene keresni, nem a kifogásokat."
Megtalálta a megoldást. Elmegy és vesz egyet. Az életre való alkalmatlanság ott kezdődik, ha azt írná, hogy se sütni nem tud, se venni nem tudja hogyan kell, most mit tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!