A rossz minőségű vodkát mivel érdemes keverni?
Figyelt kérdés
...hogy iható legyen ugye. Az osztálytársaimmal szeretnénk berúgni, royal vodkát vennénk mert az olcsó, mi meg sóherek vagyunk.2019. jún. 26. 15:17
1/19 anonim válasza:
Fanta vagy valami jobb narancslé. Esetleg a 109Ft-os cukormentes CBA narancsital, ami kb. a Fanta íze csak olcsó és nincs benne cukor.
Bepróbálnám a CBA naracsitalt 2L-es szénsavas cucc.
Ez:
2/19 anonim válasza:
Most látom 75Ft, csak nálunk 109Ft ugyanez. Mindegy...
3/19 anonim válasza:
+38 fokban nincs is jobb, mint a részegség!
Nosza!
5/19 anonim válasza:
royal vodka - energiaital - pezsgő
(olyan lesz mint egy üdítőital, nem is lehet érezni rajta a tömény alkoholt, és úgy üt mintha maga Mike Tyson baszna titeket arcon)
6/19 anonim válasza:
Én az almalevet ajánlom. Előre is kellemes másnapot! :D
7/19 zsofimágus válasza:
Figyelj tesóm egy bizonyos mennyiség után úgyse számít az íze XD
8/19 anonim válasza:
Vagy a vodka legyen jó minőségű vagy a narancslé, ha két szart összeraksz akkor abból nem jön ki semmi jó. Egyébként a Royal vodka nem olyan rossz, pl. a tescos vodka az sokkal szarabb.
9/19 anonim válasza:
Kacsa. Feles pohárban kb 2cent vodka, 1cent citromlé, 1 cent szörp. A szörp annyira édes, hogy elnyomja az ízét.
10/19 anonim válasza:
A royal nem rossz vodka. A te korodban én arról csak álmodtam. Jegesmedve meg Alaszka vodka. Na az valóban szar volt, de örömmel ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!