A rossz minőségű vodkát mivel érdemes keverni?
Figyelt kérdés
...hogy iható legyen ugye. Az osztálytársaimmal szeretnénk berúgni, royal vodkát vennénk mert az olcsó, mi meg sóherek vagyunk.2019. jún. 26. 15:17
11/19 anonim válasza:
Mi legutóbb alkoholmentes gránátalmás dreherrel ittuk, illetve 265-ert vettünk 100%-os narancsot. De finom topjoyjal, meg fanta vadmálnával..
12/19 anonim válasza:
A Royal még vállalható is, vannak sokkal szarabbak. Szénsavas narancslé, jól behűtve, meg a vodka is. Én nem kevertem össze amikor még ilyesmit ittam, egyik kézbe a feles, másikba a narancslé, lecsaptam a felest és ment utána narancslé.
13/19 anonim válasza:
Kapitány. 1 rèsz vodka, 2 rész üdítő.
14/19 A kérdező kommentje:
Kössz. Eddig a legjobb ötletnek a szörp tűnt. A 100-as narancslé, vagy a széndioxidos cuccok sztem nem tennének túl jót egy esetleges másnaposságnál. De lehet h inkább tisztán isszuk és majd rá iszunk vmi szrt.
2019. jún. 27. 16:34
15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekes h azt írjátok hogy a royal vodka nem is olyan rossz. Már a szaga is borzalmas, mag az íze is. Mint valami ragasztó. Kb ép ember meg se inná miután beleszagolt.
És ittam már annál olcsóbb, névtelenebb vodkát is, és semmivel sem volt rosszabb (innen hová ugye..) ugyan olyan volt. Esetleg az összetevője más lehetett, de az íze pont olyan.
2019. jún. 27. 16:38
16/19 anonim válasza:
Ha olcsó, de minőségi vodkát akarsz irány az Aldi és ott a Kaznacheyskaya, talán még olcsóbb is (és fényévekkel jobb), mint a Royal.
17/19 anonim válasza:
Részegen nincs rossz ízű vodka
18/19 A kérdező kommentje:
Jó, de amikor elkezdem inni, akkor még nem vagyok részeg.
2019. júl. 1. 13:57
19/19 anonim válasza:
Igyál mást amitől berugos utána ID vodkát. Én most ittam csomó vodkát amitől sikerült részeg lenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!