Tescoban kapható torták nagyon gagyiak? Vagy nem olyan rossz ízűek? Mit gondoltok, milyen a minőségük?
Egy születésnapról van szó. Hamarabb is eszembe juthatott volna, és a cukrászdában nem vállalták már a mai napra a sütését, csak holnapra leghamarabb. Nekem viszont fontos volna még ma, így muszáj volt a Tescoból venni tortát.
Mit gondoltok, ugye nem nagyon "műanyag" gagyi torták? Nem marad el sokkal a minőségük a cukrászdai tortáktól? Evett már valaki tescos tortát? Milyen volt?
(Sacher torta egyébként)
20-as!
Igen, vannak itt nagy ínyencek.
Csak nem értem, hogy a saját véleményükön kívül miért nem fogadnak el mást. Bár véleményük sincs, csak szeretik a cukrozott, hidrogénezett növényi zsírt.
22!
Hogy a viharba lenne olcsóbb. Minőségi alapanyagok, víz, gaz, villany, plusza belefektetett munka többé kerül. Hameg nem tud sutni, baxhatja
22-es! Mi az, hogy nem tud sütni? Mert ha nincs sütője, vagy ideje, akkor nem tud sütni. Egyébként elolvassa a receptet és már el is tudja készíteni. Egyébként rengeteg sütés nélküli torta is van.
Az alapanyagok ára 1500-1800 Ft, a sütéshez használt áram 60-70 Ft, mosogatáshoz a víz 20 Ft. A Tescoban 3700 Ft a sacher torta.
Köszi az üzenetet, Mirtyle!
Idezlek:"Na mert aztán egy piskóta meg egy puding elkészítése rá egy kis gyümölcsel felér egy agymutettel 🤦♂️"
Nem, draga, ez nem ér fel egy agymutettel. De ez nem is torta, ez egy trutyi. Arról nem is beszélve, hogy messziről sincs köze a Sacher tortához.
25!
Sacher tortát akar. A Sacher tortát sütni kell. Az alapanyagok 6 szemelyre ( Ami egy miniatűr torta, átlag embernek ekkora -formája nincs otthon. Jó esetben a hagyományos, 20cm karikaja van, ami 16-20 adagos, tehat a receptet harommal kell szorozni. )
150 gramm liszt
5 gramm sütőpor
75 gramm porcukor
7 gramm cukor
150 gramm vaj
150 gramm étcsokoládé
6 darab tojás
8 gramm vaníliás cukor
150 gramm baracklekvár
Tegyük fel, mliszt meg cukor van otthon, tehat extra csak tojas kell, vaj, baracklekvar. Tesco etcsoki 100gr 219ft. Ebből eleve 2 kell, az 438ft. Xar minőségű csoki, de olcsó, ugye. Legolcsóbb, szintén kimondottan "magas minosegu" tesco baracklekvar 325ft. Tesco vaj, 100gr, 279, ebből megintcsak 2 kell, tehat 558ft. Tojás, 10db doboz, 589ft. Ez így együtt 1910, de mondom, a liszt, cukor, sütőpor,vaníliás cukor is. Ha életében nem sütött még, akkor nem 3 perc alatt fogja megoldani. Arról nem is beszélve, hogy kellene hozzá tortaforma, habverő, stb, ami nem alap háztartási felszerelés annál, aki nem süt.
Na én meg nem ettem tescós tortát, de sz*r cukraszdait már sokat. És azok meg drágák is. Sugok: valahonnan a Tesco is veszi ám!
Igazából nagyon kevés helyet ismerek ahonnan vennék tortát na de azok 800 Ft/szelet körül mozognak.
Akkor inkább két szelet finom mint egy egész torta ami vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!