Hol lehet venni szár zellert?
Melyik nagyobb boltba láttatok már szár zellert?
Nem a gumós zellerre gondolok.
Én szeretem a gumós zöldjét is, de kíváncsi vagyok a szár zellerre is nagyon.
17-es túlzott kíváncsiságát nem igazán értem amúgy ételek és italok élelmiszerbolt kategóriába minek a szárzeller kérdését :D
Ezen amúgy kamilláztam is, mert minek na? Mit lehet még a szárzellerrel csinálni?
Nem vagyok troll nem fogom senkivel megetetni aki utálja, hogy azt mondom neki, hogy saláta, közben meg zeller. Egy az ízéből rájönne, kettő nem vagyok szemét, se bűnöző.
Nekem kell a szárzeller!
Egyébként szerintem te is kamilláznál ilyen kérdésen, ha ilyet kérdeznének tőled. :D Ez a kérdés bizonyos helyzetekben, szakmákban jogos, de egy kis pont embertől akinek bakancslistája egy szárzeller kipróbálása és étrendjébe való beillesztése a nem tartozik magyarázattal kategória.
"4-es gondolom nagy városi vagy pesti vagy.
Tudom hol vannak a zöldségek a Penny-be"
Vagy mégse?
"Oh a zöldséges pultnál lévő hűtőpultra nem is gondoltam, van mikor szoktam nézni"
23-as miért van olyan érzésem, hogy kötözködsz?
Tudod mit higgy amit akarsz nincs kedvem gyászidőt megélve sem semmikor olyanokkal foglalkozni akik láttatlanba lenézik a másikat.
26- os mégis mivel szóltam be?
Idézd már ezt is.
4-es gondolom nagy városi vagy pesti vagy.
Erre gondoltál?
Akkor te értetted félre. Ezzel csak próbáltam jelezni hogy én nem pesti vagyok hátha írnak vidékiek is, mivel én vidéki vagyok és a kínálat itt kevesebb.
Semmi beszólás nem volt ezzel a részemről. Ne haragudj de ezt félreértetted.
Bár szerintem 25-ös és 26-os nem ugyanaz a személy és valószínűleg azt a válaszom nézte beszólásnak pedig nem az volt.
A hűtőpult meg tudod kinek jut eszébe ilyen melegbe és ha épp nehezebb a gyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!