DUNAPANDA boltban sokan szoktak lenni átlagosan?
1.köszönöm :D
hát olyan lidl-ös tömeg nekem már sok és amit a lidlben látok néha hát volt hogy inkább átmentem egy másik boltba ahol kevesebben vannak mert már pánikoltam. Sosem voltam ebben a boltban. És nem igazán ismerem az ottani járásokat sem azt hogy miféle élelmiszereket árulnak csak egy barátom ajánlotta hogy itt lehet elvileg ázsiai kajákat kapni? :)
3.Persze ez attól is függ hol van a lidl de az itteniben konkrétan néha elférni se lehet a sorok között.:)
4.Köszönöm! én főleg ilyen ramen tésztalevesekre vagyok kíváncsi, csípős levesek, édességek snackek stb. mochi pl.pocky és társaik. képeken láttam azért leves féléket meg édesség sorokat is.bár jó nagy boltnak tűnik ez nem?
A zacskós levesekből rengeteg van, egy külön sor, középen feltornyozva a dobozok utánpótlásnak. Az országban még csak itt láttam ezt a márkát:
ami egyszerűen zseniális. Jó drága (azt hiszem 1200 egy nagy zacskó), de több díjat is nyert világszerte és rengeteg zacskós ramen értékelő oldalon a legjobbak között van.
Viszont vizsgáld meg a csomagolást, itthon utólag (hónapokkal később) vettem észre, hogy középen a forrasztás elengedett és a lyuk miatt megavasodott a tészta két csomagnál. Csak átlagos mértékben pakolásztam ide-oda, ilyen még más termékkel sosem történt.
Az édességkínálat olyan kínais, ne a valóban édes dolgokból várj óriási választékot, cserébe van vákuumfóliázott csirkelábsnack meg tamarindcukorka minden mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!