Miért gondolják azt sokan, hogy a piacon vásárolt termékek jobb minőséget képviselnek?
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy a piacon sokkal nagyobb a szórás minőségben, mint a boltokban.
Néhány példa a részemről:
* Vettem túrót. Az egész annyira gumiállagú volt, hogy végül ki kellett dobnom az egészet. Legközelebb más termelőtől vettem túrót, az meg savanyú volt, ezért szintén a kukában landolt.
* A hentesnél mindig más ízű kolbászt kapok, pedig pontosan ugyanazt szoktam venni (ha veszek). Van, amikor kőkemény a kolbász, valamikor meg olyan zsíros, hogy semmi élvezeti értéke nincsen.
* Házi torma, termelőtől. Egyáltalán nem volt torma íze, az egész inkább emlékeztetett vízbe áztatott, íztelen rostokra.
* Csípős paprikát kaptam, pedig megesküdött rá az illető, hogy az nem csípős fajtájú.
* Házi tejföl, ami állagra és ízre inkább sűrű tej volt.
Nem sorolom.
És ez csak az elmúlt hónapok termése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!