Miért teszik a boltban kötelezővé a bevásárlókocsi használatát?
Figyelt kérdés
Mióta covid van, nálunk a Pennyben már másodjára vezetik be, hogy csakis bevásárlókocsival lehet bemenni az üzletbe. Tavaly ki is fordultam, mert csak egy tábla csokit szerettem volna venni, úgyhogy nem értettem miért kéne tologatnom magam előtt szlalomozva, ma pedig azon gondolkodtam el, hogy komolyan ebben a vírushelyzetben kellene kézről kézre adnunk fertőtlenítés nélkül ezt az eszközt? Bánom, hogy kifordultam újra a boltból, és nem kérdeztem rá a biztonsági őrnél, hogy ennek mi célja van. Arról nem is beszélve, hogy sorra cserélgették a százasokat is a vásárlók egymás között, mert nem mindenkinél volt. Azt tudom, hogy a benti kosarakat azért cserélték le még régen nagy bevásárlókocsira, mert ezzel is azt sugallták a vásárlónak, hogy vásároljon még, alig vett még valamit, hisz elvesznek a termékek a nagy kocsiban, de azt végképp nem értem, hogy ilyen helyzetben miért nem próbálhatunk meg érintkezés mentesebben vásárolni.2021. ápr. 13. 21:28
21/21 anonim válasza:
A számlálós módszer csak ott működik, ahol egy bejárat van. Ahol több, ott marad az 1 fő/1 kosár/kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!