Miért teszik a boltban kötelezővé a bevásárlókocsi használatát?
Hm, mondjuk erre nem gondoltam. Bár a mi esetünkben nem hiszem, hogy erről lenne szó, mert előttem bement egy fiatal pár egy darab kocsival. Ez egy jó megoldás lehet a korlátozásra, bár mivel az őr úgyis ott álldogál, számolni is tudná valami eszközzel.
Köszönöm a válaszokat!
Múltkor a Tescoban MINDENKINEK kosarat kellett fogni. Akkor is ha együtt vannak. Fejenként egy kosár XD Akkor is ha az üzletsorra mész a telefonos boltba XD röhej
Értem h a számlálás miatt van, de akkor inkább osszanak bilétát mint a próbafülkében.
Bilétát több "magyar" hajlamú hagyná el. Kosarat nehezebben teszi tönkre az átlag gyakoris felhasználó. Alapvetően jó ez a tokenes ötlet, de nem kivitelezhető. A következő vásárló akkor mehet be, ha szabad kosár van. Ez messziről látszik.
Nem olyan bonyolult ez amúgy. Kicsit végig kell gondolni mi célt szolgál. És ha nem vagy ellene a boltnak és a társadalomnak, akkor képes leszel a szabályokat betartani.
MOST MÁR elég háztartásonként egy. Nem rég változtattak a szabályzaton. Ez a boltoknak a legegyszerűbb.
(Legalábbis egyszerűbb, mint hirtelen legyártatni 70 db bilétát.
A számlálós megoldás kisebb boltokban beválhat, de olyan helyen, ahol egyszerre kimegy 8 vásárló és bejön másik 4 elég nehéz.
Ők sem élvezik a helyzetet, de most mit csinálhatnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!