Miért teszik a boltban kötelezővé a bevásárlókocsi használatát?
Így tényleg van értelme, pláne ha a háztartásonkénti egy darab kocsit meg tudják oldani.
10-es: Lidl kisebb boltnak számít? Nálunk áll egy őr, és hallottam, ahogy kattintgatta az eszközt a kezében. Szóval valahogy csak megoldja a 8 ki és 4 bemenetelt.
Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat, hasznos volt! :)
Nálunk a pennyben ki van számolva hány kocsi lehet használatban max, a többit meg leláncolták, probléma letudva.
Nem kell napi 14 órában számolgatni, van az őrnek más dolga is.
De valahol nem megoldható, tegnap voltam a praktikerben, ott egy hatalmas parkolóban vannak összevissza a kocsik, meg kézi kosár is van bőven, ott le se lehet láncolni a kocsikat, mert 1 helyről hamar elfogyna, meg nyilván hülyeség rákényszeríteni mindenkit az ottani böhömnagy kocsikra, szóval ott az őr számol.
De ha jól láttam, akkor nem kattingatott, hanem valami érintőkijelzős cucc volt nála.
Mi az aldiban voltunk szombaton. Vittünk kocsit, erre az autóban beleraktak még egy kosarat, mert ketten voltunk.
Ráadásul lehet várakozni, mert a csaj egyesével hozza vissza a kosarakat a pénztártól.
#15, 13-mas vagyok, érdekes ez amúgy, hogy annyi ember sose volt, el is hiszem, a teszkó is szigarúbb szabályt vezetett be, 15 nm-enként 1 embert!
Ha jól tudom, a bolt teljes területe számít, nem csak ahol az emberek járkálhatnak.
Márpedig akár élelmiszerbolt, akár barkácsbolt, brutál mennyiségű árú van bent, maga az árú 2-szer annyi helyet foglal el, mint az a nettó terület, ahol a vevő tartózkodni tud.
Tehát ha a nettó területet nézzük, akkor máris 3 ember juthat 10 nm-re!
Az meg kb kartávoltság!
Mármint 2 kar, tehát kitárom mindkét karom, és abban az átmérőjű körben csak én lehetek... átlagosan. Kb így jön ki a 10 nm/1 ember.
Hát, az azért nem olyan durván szellős! Sőt!
Ja és akkor kötelező hogy 100asom legyen??? Akkor ne legyen a kocsi fizetős...
Nekem ma a biztonsági őr adott a saját pénzéből egy százast, mert egy db apróm se volt..Ilyen baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!