Észrevettétek, hogy mióta korlátozva van, hogy mennyi ember mehet be a boltokba, azóta kevesebben vannak? Lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy azért vannak kevesebben, mert a többi kint vár. Pl szombaton délután 2kor voltam auchanban. Be lehetett menni, nem volt semmi gond. Bent viszont nagyon kevés ember volt. Hogy lehet ez, az emberek inkább online rendelnek, vagy hova tűnt a szokásos tömeg? Én azt hittem, hogy minden bolt előtt sor lesz, mert nem fognak beengedni csak bizonyos mennyiségű embert, erre se sor nincs, se tömeg. Én örülök ennek, csak nem értem hova lettek az emberek?2021. ápr. 12. 19:08
11/13 anonim válasza:
Ma a DM-be mentem be- ritkán járok arra -, hárman voltunk összesen.
12/13 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy melyik nap mész be és, hogy hány órakor.
Minálunk Győrben a Lidl-ben, pl hétköznap délután 4-től 6-ig tömeg van, sokan szoktak lenni, mert ugye aki délután 4-kor végez a munkával utána megy bevásárolni és, akkor sokan szoktak lenni. Délután-este 6 után, 7kor, 7 után zárásig már kevesen vannak. Meg ugye délelőtt is kevesen vannak. Ugyan így van ez az utakon is. Délután 4-5-kor végeznek a munkával, mennek haza, a gyerekért az iskolába, akkor is sokan vannak az utakon, az utcákon.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyilván, de én azért írtam ezt a kérdést, mert akkor, amikor sokan szoktak lenni, kevesen voltak. Természetesen nem arra gondoltam, hogy hajnal 6kor eddig is kevesen voltak, és jééé, most is..
2021. ápr. 18. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!