10nm/1 ember törvény az élelmiszer üzletekre is vonatkozik?
Magyarország kormánya Facebook oldala közzé tette úgy fél hónapja hogy azon üzletek amik március 8.-án bezártak az enyhítések következtében kinyithatnak de csak 10nm/1fő alapon. Erre most kb 30 perce osztotta meg a kormány hogy az üzletekben 10nm/1fő tartózkodhat átlagosan. Na most ez akkor milyen üzletre érvényes?! Pl pepco/kik/stb? Vagy élelmiszer bolt?! Az emberek felvannak háborodva hisz ez nem enyhítés hanem szigorítás lenne nem? Szerintem rosszul fogalmazott a kormány és félre értették. Hisz elvileg enyhítenek nem???????
-mikor lesz ennek vége...-
Az lenne az ideális, ha ott is korlátozva lenne - nyilván ehhez nincs elég jármű, így kivitelezhetetlen.
Kivitelezhető, de ehhez élhető város kellene. Bp nem az. Az emberiség hülye.
Megyeszékhelyen jelenleg a buszok kb tök üresek, mert mindenki vagy gyalogol, vagy autózik, vagy biciklizik, vagy otthon van és a kertben kapirgál.
Én faluban élek, minden busz és vonat tömve van általában. Nem csak Budapesten. :D
Helyi járat faluban? Ilyenről még nem is hallottam. Nálunk 1 db megálló van a településen, érdekes lenne helyi járatot üzemeltetni így.... :D
Pedig amikor esik az eső, hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!