Nassolnivalók közül nektek melyik jött be a legjobban?
Figyelt kérdés
Bevallom nekem még mindig a paprikás kuki a kedvencem, csak sajnos sehol sem lehet kapni. Császári csemege márkanéven lehetett hozzájutni. Kérem az illetékeseket, hogy intézkedjenek és terítsék az árút. Mivel nem lehet kapni, mostanában csak úgy szoktam nasizni, hogy bekuckózok a TV elé, és azt mondogatom magamban: nass-nass, nass-nass ... A másik amit még kedvelek, a kocsikerék alakú burgonyaszirom, abból is a tejfölös-hagymás.2021. márc. 26. 18:06
11/13 anonim válasza:
Nyers Répa/Karalábé, ha sós akkor wasabis rizs chips vagy pringles.
12/13 anonim válasza:
nem merem belinkelni,de ideírom neked kérdező
coop paprikás, gluténmentes, extrudált kukoricapehely 75 g
13/13 anonim válasza:
*de amúgy chipsből is van néhány hely, ahol árulnak, én pl ettem már olyat, amire az volt ráírva, hogy pikáns csípőspaprikás, cool is amúgy nagyon. :) Menő. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!