Nassolnivalók közül nektek melyik jött be a legjobban?
- Lidl-is pattogatott kukorica (vajas) (fogalmam sincs milyen márka, most épp nincs itthon)
- Pizzás Bake Rolls (ritkán van)
•Chips (sonkas vagy hagymas tejfolos, esetleg chilis)
•gyumolcsok
•joghurt lefagyasztva, jegkremkent fogyasztva
•olivabogyo
Nekem ez az egyik kedvencem. Igaz olyan büdös, mint a három hetes zokni, a párom el is nevezte "lábszagúnak", így emlegetjük itthon, meg ha megyünk vásárolni. Ő nem szereti, a szagától rosszul van, én imádom.
De a Lidl saját márkás gumicukrait sem vetem meg.
A kerék alakú burgonyszirom a páromnak is nagy kedvence. Itt mellettünk a boltba lehet is kapni.
Én a cheetos chipseket szeretem, meg bájt ami ilyen felfújt kukoricából van. A sima sós pufit is.
A sparos tortillat, poco locos sajtos szósszal, ropit, kesu diót (bár ez jó drága), pisztáciát (ez is), burgonyaszirmot. Édességek közül a piskóta tallért meg a Lidl-Ben kapható lekváros puszedlit. Csoki meg persze mindenféle jöhet, de főleg a puffasztott rizses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!