Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nassolnivalók közül nektek...

Nassolnivalók közül nektek melyik jött be a legjobban?

Figyelt kérdés
Bevallom nekem még mindig a paprikás kuki a kedvencem, csak sajnos sehol sem lehet kapni. Császári csemege márkanéven lehetett hozzájutni. Kérem az illetékeseket, hogy intézkedjenek és terítsék az árút. Mivel nem lehet kapni, mostanában csak úgy szoktam nasizni, hogy bekuckózok a TV elé, és azt mondogatom magamban: nass-nass, nass-nass ... A másik amit még kedvelek, a kocsikerék alakú burgonyaszirom, abból is a tejfölös-hagymás.

2021. márc. 26. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

- Lidl-is pattogatott kukorica (vajas) (fogalmam sincs milyen márka, most épp nincs itthon)

- Pizzás Bake Rolls (ritkán van)

2021. márc. 26. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Natúr mandula és a csokoládék közül leginkább a marcipános feketék.
2021. márc. 26. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pirított sós mandula
2021. márc. 26. 19:33
 4/13 A kérdező kommentje:
én ha sós pörkölt földimogyorót eszek, összeráncosodik tőle a szájnyálkahártyám, és rágás közben mindig a fogak közé kerül
2021. márc. 26. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

•Chips (sonkas vagy hagymas tejfolos, esetleg chilis)

•gyumolcsok

•joghurt lefagyasztva, jegkremkent fogyasztva

•olivabogyo

2021. márc. 26. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

🤤🤤🤤

2021. márc. 26. 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ez az egyik kedvencem. Igaz olyan büdös, mint a három hetes zokni, a párom el is nevezte "lábszagúnak", így emlegetjük itthon, meg ha megyünk vásárolni. Ő nem szereti, a szagától rosszul van, én imádom.

De a Lidl saját márkás gumicukrait sem vetem meg.

2021. márc. 27. 14:05
 8/13 anonim válasza:
100%
Házi aszalt alma, csipsz (krumpli és zöldség is), gumicukor, dió-mogyoró-mandula, sós sütik.
2021. márc. 27. 17:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A kerék alakú burgonyszirom a páromnak is nagy kedvence. Itt mellettünk a boltba lehet is kapni.

Én a cheetos chipseket szeretem, meg bájt ami ilyen felfújt kukoricából van. A sima sós pufit is.

A sparos tortillat, poco locos sajtos szósszal, ropit, kesu diót (bár ez jó drága), pisztáciát (ez is), burgonyaszirmot. Édességek közül a piskóta tallért meg a Lidl-Ben kapható lekváros puszedlit. Csoki meg persze mindenféle jöhet, de főleg a puffasztott rizses.

2021. márc. 29. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
*bármit
2021. márc. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!