Láttá.l már a boltban olyan embert, aki éppen lop?
A mi városunkban az interspárban sajnos az áruház 50%-át figyeli kamera, csak a szeszes italotat és illatszer, dezodor osztályt, de azt több, a többi pedig az önkiszolgáló pénztárakat nézi. Ezt gondolom többen tudják, mert pl ma is egy 30 év körüli srácnál volt egy kosár, voltak benne mások is, de egy energiaitalt zsrbretett. Volt már olyan, hogy csokoládét tett zsebre valaki. De láttam olyat is, hogy szépen valaki a kosarából pakol át a saját táskájába egy olysn soron, ahol nincs kamera. Ne feledjük, hogy nem tudhatjuk, lehet azért pakolt át a táskába, mert még több mindrnt vesz és kell az üres kosár is és lehet pénztárnál a szalagra teszi a táskájàból is a cuccot és ott vesz szatyrot is és ezért pakolt át, vagy más a zsebből is kiteszi a szalagra. Nem lehet tudni, hogy fizetés nélkűl viszi el vagy kifizeti.
Hasonlóan láttál már valaki a zsebébe vagy a táskájába, hogy épp akoor tesz el valamit?
Eladóként dolgoztam, mikor egy ürge a szemem láttára vett ki egy marék pisztáciát a tárolójából, és eszi, illetve zsebre rakja. Akkor már nagyon rossz volt a viszonyom a vezetőséggel, szóval nem reagáltam rá.
De volt olyan is, akivel az őrszobán találkoztam, mert ki akart vinni jó pár telefont egy szatyorban.
Az áruvédelmi kapun nem csipog be semmi, csak amin van lopás gátló. Egy sima vonalkódtól meg nem cdipog be.
Egy férfi valamit el akart lopni a multkor, médián is fentvolt és olyan dolgot vett magához, amelyen nem volt lopásgátló, nem csipogott volna be. Ő viszont a vonalkódot lekaparta. Felesleges volt😂.
Úgy bukott le, hogy kamerás helyről lopott.
Dolgoztam eladóként, úgyhogy rengetegszer. Csokitól kezdve drága parfümökig mindent. Rengeteg próbálkozást láttam, alufóliával kibélelt szatyor, áruvédelmi eszköz eltávolítása még a boltban, termék átemelése a csipogó kapun, vagy szimplán csak elfutás a lopott cuccal.
Eleinte nagyon serényen figyeltem a tolvajokat, de mikor rendőrt hívtunk valakire, aki pl több 100 ezerért lopott cuccokat, és következő héten megint ott volt az ürge, na akkor elment a kedvem. Semmi értelme, börtönbe úgysem kerülnek, úgyhogy voltak visszajáró tolvajaink, akikkel szimplán nem lehetett mit kezdeni. Elvitte a rendőr, másnap megint jött.
Volt mindenféle, a visszajárók meg a nagyrészük persze elég lecsúszott, volt pl hajléktalan, aki világáról nem tudott, nem is próbálta álcázni magát, csak bejött, tömködött a zsebeibe amit ért, és ha látta, hogy megy felé eladó vagy őr, akkor kimenekült. De volt Corvinuson végzett kismama tolvajunk is, aki sírva mondta, hogy hát őt csak a terhes hormonok zavarták meg, azért lopott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!