Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Láttá.l már a boltban olyan...

Láttá.l már a boltban olyan embert, aki éppen lop?

Figyelt kérdés

A mi városunkban az interspárban sajnos az áruház 50%-át figyeli kamera, csak a szeszes italotat és illatszer, dezodor osztályt, de azt több, a többi pedig az önkiszolgáló pénztárakat nézi. Ezt gondolom többen tudják, mert pl ma is egy 30 év körüli srácnál volt egy kosár, voltak benne mások is, de egy energiaitalt zsrbretett. Volt már olyan, hogy csokoládét tett zsebre valaki. De láttam olyat is, hogy szépen valaki a kosarából pakol át a saját táskájába egy olysn soron, ahol nincs kamera. Ne feledjük, hogy nem tudhatjuk, lehet azért pakolt át a táskába, mert még több mindrnt vesz és kell az üres kosár is és lehet pénztárnál a szalagra teszi a táskájàból is a cuccot és ott vesz szatyrot is és ezért pakolt át, vagy más a zsebből is kiteszi a szalagra. Nem lehet tudni, hogy fizetés nélkűl viszi el vagy kifizeti.

Hasonlóan láttál már valaki a zsebébe vagy a táskájába, hogy épp akoor tesz el valamit?

2021. febr. 14. 18:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy kínai boltban volt ilyen, jött egy fiatalabb, és egy idősebb ember, elment az elektronikus részre, és fülhallgatókat, powerbankokat tettek zsebre. Bár kifelé menet megfogta az a detektor, vagy mi.
2021. febr. 14. 18:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. febr. 14. 18:27
 3/18 anonim válasza:
90%
Én olyat láttam egyszer, hogy egy férfi a szaloncukrok közül párat zsebre rakott, ezt tuti nem fizette ki, mert ugye azt kilóra lehet venni. (Mondjuk ilyet szerintem már sokan csináltak, volt már, hogy én is, egyet-kettőt elvittem, megkóstoltam és ha ízlett és még nem volt szaloncukrom, vettem is belőle,amikor legközelebb ott jártam. :))
2021. febr. 14. 18:30
 4/18 anonim válasza:
78%

3-as vagyok, eszembe jutott, hogy olyat is láttam, hogy a gumicukros polcon volt egy csomag gumicukor, ami ki volt bontva és valaki éppen evett belőle pár darabot.

Én ezeknél nagyobb lopást még nem láttam.

2021. febr. 14. 18:33
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
De egyébként sok boltban nem szólnak, ha elveszel egy kóstolót, nálunk a kisboltban a kimérős dióból, mogyoróból, mandulából, stb adnak pár db-ot, hogy kóstoljuk meg, vagy pld sajtból, vagy felvágottból levágnak egy kis db-ot, hogy megkóstoljuk. Szal nem mindenütt veszik halál komolyan ezeket.
2021. febr. 14. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
egyszer egy ismerősöm boltjában voltam rövid ideig eladó. Láttam érdekes dolgokat. Azt hitték, csőlátásom van, aztán nagyot néztek, mikor megkérdeztem, hogy hova tűnt a polcról a chips, ami az előbb még ott volt.
2021. febr. 14. 18:35
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Engem meg idaig nem vettek eszre :DDD
2021. febr. 14. 18:42
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Xd 7-es.

Legközelebb hozz ki egy tv-t

2021. febr. 14. 18:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az üzletben alkalmazottak. Néhány viszonylag fiatal, bolti feliratos köpenyben, valamit leltároztak. Néha egyik-másik odament az üditökhöz, megivott egyet, majd az üres flakont gondosan visszatette a többi mögé, hogy ne legyen feltünö.
2021. febr. 14. 18:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. H&M ben voltam biztonsági 😀 Egy eset: Fiatal anyuka babakocsival ment be vásárolni. A kocsiban benne volt a gyereke is. Kifele jövet becsipogott a kapu. Vett pár ruhát, átnéztük a kollégával, nem e rajta maradt a lopásérzékelő véletlenül valamelyiken. De nem. Átküldtük még 1x a kapun, ismét csipogott. Akkor láttam meg, hogy a babakocsiba a gyerek alá gyürkélte a lopott ruhákat. Megkértem, hogy emelje fel a kölköt! És ott volt alatta egy csomó ruha 😀
2021. febr. 14. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!