Melyik bolthálózatnál intézitek általában a mindennapi élelmiszervásárlást és miert?
Aldi, mert utba esik, nem kell sokat kovalyogni, hogy megtalaljak valamit, gyors a kiszolgalas is.
Ha drogeriarol van szo, akkor Eco family, regen Euro family volt.
Nehanapjan Prima, ez kozelebb van, de dragabb.
Ha valami az Aldiban esetleg nincs, akkor atugrok a Tescoba, az sincs messze, de utalom az elrendezeset es draga is. En a celtudatos vasarlas hive vagyok, nem nezelodok orakig nő letemre se.
Mivel nincs autónk, amivel nagyobb mennyiséget tudnánk szállítani, így naponta járok vásárolni. Rengetegféle helyre, mert szinte mindenhol van valami, ami csak ott kapható, vagy csak ott jó.
- A legtöbbet a Sparba járok, mert az van hozzánk közel.
- De egy másik, messzebb lévő Sparba is szoktam menni, mert ott van olyasmi, ami itt nincs.
- Alapvetően a Lidl-t és a Tescot kedvelem a legjobban, oda is járok heti 1-2 alkalommal, de ezek nekem messze vannak, nehéz a közlekedés.
- Nagyon ritkán a Pennybe is megyek, de ez nem jellemző.
- CBA, Auchan, Aldi nincs nálunk.
- Coopba nem járok, mert baromi drága, a választék pedig nulla.
- Ha csak nassolni, inni szeretnénk, akkor leugrunk a kisboltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!