Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nem lehet már bejglit...

Miért nem lehet már bejglit kapni a Lidl-ben?

Figyelt kérdés

Az akciós újságban az van, hogy 12.17. csütörtöktől - 12.24. csütörtökig. Ma (23-án) már nem volt.

[link]

Ez máshol is így van, vagy csak ott nem volt, ahova én járok?

2020. dec. 23. 22:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

#8: és mi lesz még itt az ünnepek alatt...! :-DDDD

Szerencsére én ki sem fogom nyitni a laptopot...

2020. dec. 23. 22:32
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
A 9-est a kérdező 6-os kommentjére írtam (bocs, ha nem volt érthető)
2020. dec. 23. 22:33
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

Azért kíváncsi lennék, hogy mi van benne (pl. dió helyett...)

[link]

349 ft, amiben állítólag!!! kb. a fele arány a töltelék.

Na most a dió ára - még olcsó piacon is - kb. 3.000 Ft/kg. Ha ebben 15 dkg dió van, az már eleve 450 ft. És még sehol a tészta, sehol az élőmunka, a szállítás, az ÁFA, és a többi!

Valami nagyon nem kóser itt!

2020. dec. 23. 22:36
 14/27 A kérdező kommentje:

14: A 46% a töltelék, abban nyilván benne van a cukor, a tartósítószer meg egyéb fincsiségek, nem csak a dió. Az akciós termékek egyébként nem feltétlenül érik meg a boltoknak, sokszor csak arra jók, hogy becsábítsák a vásárlót, aki aztán megvesz szinte mindent, amit meglát.

A többieknek is köszönöm a választ. Akkor nyilván valami fagyasztott félkész terméket sütnek ki ott. Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy más üzletekben is elfogyott-e, és ha igen, mikor.

2020. dec. 23. 22:41
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
15: amíg itt a GYK-n kérdezősködsz, már rég megsüthetted volna otthon....
2020. dec. 23. 22:43
 16/27 anonim ***** válasza:
50%

Jó étvágyat...! :-s :-s

[link]

"Lidl: Pékvarázs diós és mákos bejgli, 499 forint, 500 gramm

Első látásra pofás a Pékvarázs karácsonyi ízek lógójával ellátott diós bejgli, aminek címkéjén nagy betűvel feltüntetik, hogy 48 százalékos a töltelékarány. Ám ez csalóka, érdemes az apró betűt is elolvasni, onnan ugyanis kiderül, hogy a dió ebből csak 20 százalék. De legalább valódi dió, bár ez nem segít a széteső textúrán, és a kesernyés utóízen. A száraz tésztát semmilyen módon nem tudja kompenzálni avagy nedvesíteni a töltelék, nehéz leküzdeni a falatot.

Érdemjegy: egyes

"

2020. dec. 23. 22:56
 17/27 A kérdező kommentje:
15: Igazad van, de nincs itthon se cukor, se tojás, se kálium-szorbát. Nem használok ilyesmiket. Meg lusta is vagyok. És talán egy kis pihenőt is megengedhetek magamnak a végigdolgozott év után.
2020. dec. 23. 22:58
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

Még jó, hogy bevallod a lustaságot. :-D

Amúgy kb. negyedóra munka van vele - amíg meg már a sütőben van, simán pihenhetsz.

2020. dec. 23. 23:00
 19/27 anonim ***** válasza:
42%

nem használsz tojást meg cukrot ...???

:)))))

2020. dec. 23. 23:01
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Az olyan termék, ami időszakos és jó árban van, már az első napon elfogy itt nálunk is. Most is lemaradtam a szusi karácsonyfáról, ami hétfőtől volt és kedden már egy db sem volt belőle. Így jártam, nem tudtam hétfőn menni érte.
2020. dec. 23. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!