Miért nem lehet már bejglit kapni a Lidl-ben?
Az akciós újságban az van, hogy 12.17. csütörtöktől - 12.24. csütörtökig. Ma (23-án) már nem volt.
Ez máshol is így van, vagy csak ott nem volt, ahova én járok?
#8: és mi lesz még itt az ünnepek alatt...! :-DDDD
Szerencsére én ki sem fogom nyitni a laptopot...
Azért kíváncsi lennék, hogy mi van benne (pl. dió helyett...)
349 ft, amiben állítólag!!! kb. a fele arány a töltelék.
Na most a dió ára - még olcsó piacon is - kb. 3.000 Ft/kg. Ha ebben 15 dkg dió van, az már eleve 450 ft. És még sehol a tészta, sehol az élőmunka, a szállítás, az ÁFA, és a többi!
Valami nagyon nem kóser itt!
14: A 46% a töltelék, abban nyilván benne van a cukor, a tartósítószer meg egyéb fincsiségek, nem csak a dió. Az akciós termékek egyébként nem feltétlenül érik meg a boltoknak, sokszor csak arra jók, hogy becsábítsák a vásárlót, aki aztán megvesz szinte mindent, amit meglát.
A többieknek is köszönöm a választ. Akkor nyilván valami fagyasztott félkész terméket sütnek ki ott. Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy más üzletekben is elfogyott-e, és ha igen, mikor.
Jó étvágyat...! :-s :-s
"Lidl: Pékvarázs diós és mákos bejgli, 499 forint, 500 gramm
Első látásra pofás a Pékvarázs karácsonyi ízek lógójával ellátott diós bejgli, aminek címkéjén nagy betűvel feltüntetik, hogy 48 százalékos a töltelékarány. Ám ez csalóka, érdemes az apró betűt is elolvasni, onnan ugyanis kiderül, hogy a dió ebből csak 20 százalék. De legalább valódi dió, bár ez nem segít a széteső textúrán, és a kesernyés utóízen. A száraz tésztát semmilyen módon nem tudja kompenzálni avagy nedvesíteni a töltelék, nehéz leküzdeni a falatot.
Érdemjegy: egyes
"
Még jó, hogy bevallod a lustaságot. :-D
Amúgy kb. negyedóra munka van vele - amíg meg már a sütőben van, simán pihenhetsz.
nem használsz tojást meg cukrot ...???
:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!