Ha tescoban visszaváltok üvegeket, mennyi ideig vásárolhatom le az árát?
Figyelt kérdés
Lild-ben jártam már úgy, hogy nem fogadták el, mert kb 3 héttel azelőtt váltottam vissza az üvegeket. Tescoban van ilyen időkorlát? Ma váltottam vissza, csak nem volt időm bemenni vásárolni, de pár napon belül visszamennék, érvényes lesz még?2020. dec. 7. 14:18
1/6 anonim válasza:
Javaslom, hogy akkor vidd vissza az üvegeket, ha vásárolsz is utána. Amúgy mekkora összeg? 200-300 forint?
2/6 anonim válasza:
A bónokon/igazoláson (vagy akármit is kapsz az üvegek után) nincs lejárati dátum?
3/6 A kérdező kommentje:
Mért kell még ebbe is belekötni? :D Nem fogok éhen halni, de jelenleg minden fillért meg kell fognom, annyi kiadásom van! Ha ennyire tudni akarod. Nem értem egy ilyen egyszerű kérdésre mért nem lehet egy ugyanolyan egyszerű választ adni, mért kell a pénztárcámban turkálni.. Örülök, hogy neked jól megy, nekem most nem annyira.
2020. dec. 7. 14:34
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs lejárati dátum, csak az, amikor visszavittem.
2020. dec. 7. 14:36
5/6 A kérdező kommentje:
Másrészt #1-es, már megtörtént, visszavittem az üvegeket. Én a jelenlegi problémára várok választ, nem tanácsot kértem, hogy hogy vigyem vissza legközelebb. Szövegértelmezés. Köszi.
2020. dec. 7. 14:38
6/6 anonim válasza:
Nem akartam beléd kötni ezzel, meg teljesen természetes, hogy nem akarsz kidobni 50 forintot sem az ablakon, amikor épp el is költhetnéd. Csak kíváncsi voltam az összegre, mert kb 20 éve nem váltottam vissza üveget. Hogy mégis mekkora tétellel érdemes számolni egy ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!