Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Más Penny pénztáraknál is...

Más Penny pénztáraknál is kell fizetéskor bankkártya kódot adni?

Figyelt kérdés
Érintős OTP bankkártyám van, a helyi Pennyben újakra cserélték a pénztári terminálokat. Csak bedugva fogadja el, és 1200 forint fizetésnél is meg kell adni a PIN-kódot. A szintén helyi Spar önkiszolgáló pénztár terminálja minden további nélkül elfogadja. Eddig csak a MOL benzinkútnál nem fogadta az érintős OTP bankkártyát, ezért áttértem az OMV kutas tankolásra.

2020. szept. 30. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha bedugod, mindenképp kell PIN-kód, ott nincs értékhatár. Csak már leszoktak az emberek a bedugásról és ezt elfelejtették.

Hogy a paypass miért nem működik, hát passz :-)

2020. szept. 30. 13:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok bedugni, mert ez az új(ra csrélt) terminál nem fogadja el.
2020. szept. 30. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
De egyáltalán nincs rajta paypass, vagy csak a te kártyádat nem hajlandó elfogadni?
2020. szept. 30. 16:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Mint írtam, csak a MOL kutak és ez a Penny újra cserélt terminálja nem fogadja el az OTP paypass bankkártyámat. Máshol mindenütt. A Penny pénztárosa annyit mondott, hogy csak az OTP kártyákat nem fogadja érintéssel.
2020. okt. 1. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez érdekes. Pár éve (a paypass hajnalán) nekem is volt gond az otp-s kártyámmal, egy darabig hol működött, hol nem, aztán egyáltalán nem, aztán egy terminált sikerült vele teljesen lefagyasztani, és azután nem használtam. A pénztárosok is mondták, hogy ezekkel a katicás kártyákkal probléma szokott lenni. Aztán mikor új kártyám lett, mert lejárt a régi, akkor megoldódott a probléma. De ezek után az OTP egy vagy két éve a lejárati idő előtt küldött cserekártyát, mondván, hogy bizonyos kártyáikkal nem megy a paypass bizonyos terminálok esetén.
2020. okt. 1. 14:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma nem a paypass hajnala van, és amíg ebben a Pennyben nem cserélték le a terminált, addig érintéssel fizettem.
2020. okt. 1. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos az új terminálok nem szeretik az OTP-s kártyákat. Már meg sem próbálom érinteni.
2020. okt. 19. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!