Bevásárló központokban lehet még készpénzzel fizetni?
Figyelt kérdés
Pl SPAR, Tesco, Lidl. Sajnos kevés pénz maradt a bankkártyán, és lassan el kellene menni bevásárolni, mert kezd kiürülni az éléskamra. Elfogadják a készpénzt a járvány ellenére?2020. ápr. 10. 10:46
1/5 anonim válasza:
Nem jártam mostanában ezekben az üzletekben, csak a mellettünk levő Coop boltban, ott lehet. Szerintem el kell, hogy fogadják, mert vannak emberek, főleg az idősek, akiknek nincs bankszámlájuk, így kártyjuk se, vásárolni pedig nekik is kell.
2/5 anonim válasza:
Amúgy sok Tesco-ban meg nagyobb Spar üzletekben már van önkiszolgáló kassza, ott biztosan tudsz kp.-val fizetni, nem fog tiltakozni.
3/5 anonim válasza:
Elfogadják, igen. De ha teheted, ne holnap menj, hatalmas tömeg lesz.
4/5 anonim válasza:
Tegnap voltam egy Tescóban, igaz, kis Tescóban. Ki van írva, hogy "lehetőleg kártyával fizessenek", de ha csak készpénz van, úgy is lehet fizetni. Láttam, volt, aki úgy fizetett.
5/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem fogadják el, továbbra is hivatalos fizetőeszköz. Amivel viszont sok helyen lehet találkozni, az az ajánlás, hogy ha teheted, kártyával fizess, ez viszont teljesen szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!