Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Bevásárló központokban lehet...

Bevásárló központokban lehet még készpénzzel fizetni?

Figyelt kérdés
Pl SPAR, Tesco, Lidl. Sajnos kevés pénz maradt a bankkártyán, és lassan el kellene menni bevásárolni, mert kezd kiürülni az éléskamra. Elfogadják a készpénzt a járvány ellenére?

2020. ápr. 10. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem jártam mostanában ezekben az üzletekben, csak a mellettünk levő Coop boltban, ott lehet. Szerintem el kell, hogy fogadják, mert vannak emberek, főleg az idősek, akiknek nincs bankszámlájuk, így kártyjuk se, vásárolni pedig nekik is kell.
2020. ápr. 10. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy sok Tesco-ban meg nagyobb Spar üzletekben már van önkiszolgáló kassza, ott biztosan tudsz kp.-val fizetni, nem fog tiltakozni.
2020. ápr. 10. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Elfogadják, igen. De ha teheted, ne holnap menj, hatalmas tömeg lesz.
2020. ápr. 10. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Tegnap voltam egy Tescóban, igaz, kis Tescóban. Ki van írva, hogy "lehetőleg kártyával fizessenek", de ha csak készpénz van, úgy is lehet fizetni. Láttam, volt, aki úgy fizetett.
2020. ápr. 10. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Olyan nincs, hogy nem fogadják el, továbbra is hivatalos fizetőeszköz. Amivel viszont sok helyen lehet találkozni, az az ajánlás, hogy ha teheted, kártyával fizess, ez viszont teljesen szabályos.
2020. ápr. 10. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!