Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit lehet kérni a hentestől,...

Mit lehet kérni a hentestől, és mit nem?

Figyelt kérdés
Általában boltban veszek csomagolt hústermékeket, úgyhogy nem vagyok benne jártas. Mit csinálnak meg szívesen, és mi az, ami nyűg, vagy amit nem csinálnak meg (szívesen)? Pl. csirkecomb, mell filézése, szalonna szeletelése stb?

2020. aug. 9. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Szeletelest, valaminek a lenyeseset. De hentese es boltja valogatja. Altalaban manapsag mar nagy a valasztek pl egyszere van filezett es nem filezett csirkemell kint igy nem kell kerned filezest. De veszel oldalasnak hust e skerheted igy vagy ugy szeletelje fol. Ha olyan kerheted databolja kockakra. Stb.

Persze ha hosszu sor all mogotted akkor lehet azt mondja bocs de o uhyan nem fogja aprora kockazni neked a marhacombot.

Ja es mosolyogj e skerd es esetleg adj utana kis borravalot ha megcsinalja:-)

2020. aug. 9. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Akármit is szeretnél, kérd nyugodtan. Ha nem akarja megtenni akkor nem teszi meg. Ennyi.
2020. aug. 9. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Húst kérhetsz, kokaint nem.
2020. aug. 9. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam olyat, hogy veszek egy darab (1-1,5 kg) csontos karajt, és megérem, hogy filézze ki, és magát a húst szeletelje fel utána. (Persze ugyanúgy egybe méri, mintha egyben vettem volna, csak itthon már nem kell vele szórakozni, van egy húsos csontom levesnek, és van jó pár szelet karajom.)
2020. aug. 9. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csülköt veszek, akkor megkérem, bárddal 3 felé vágja el, a körmöt is géppel percek alatt feldarabolják. Más egyebet, amiben nincs csont, azt itthon felszelem, nem terhelem vele a hentest.
2020. aug. 9. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Mindent ugy kapsz ahogy kered. Szeletelnek, daralnak, fureszelnek, kicsontoznak ... meg fuszereznek is ha megkered. Jo hentes mindent megcsinal.
2020. aug. 9. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Azt mondod, hogy a hentes a boltban majd fűszerez, amikor hosszú sor áll a pult előtt??
2020. aug. 10. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megcsinálnak. Ha kell, kicsontozzák a húst. Ha kérem, a csontot is összevágják.

Szoktam válogatni. Megmondom, hogy ehhez és ehhez az ételhez keresek húst. Mindig kedvesen megmutatják a választékot.

2020. aug. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!