Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit gondolsz, az alábbiak...

Mit gondolsz, az alábbiak közül melyik a LEGROSSZABB üzlethálózat?

Figyelt kérdés

Amikor kiválasztod a megfelelő opciót, kérlek, ne csak egy részletet ragadj ki belőle, hanem komplexen nézd a láncolatokat és azokat végiggondolva válaszolj! A teljesség igénye nélkül leírok pár dolgot, ami fontos lehet, amikor megjelölöd a válaszod:

- átlagos árak

- a kapható termékek minősége

- sajátmárkás termékek színvonala és ára

- akciós termékek elérhetősége

- akciós újságok szerkesztése, azok felépítése, átláthatósága

- üzletek higiéniája, beleértve a koszt, a szagokat és az esetleges rohadó termékeket stb.

- eladók, pénztárosok képzettsége, gyorsasága

- eladók, pénztárosok személyi jellemzői: mennyire "kedvesek"

- a boltok elérhetősége

- ...

Előre is nagyon köszönöm a válaszod!

Valójában sokkal inkább az lenne a kérdésem, hogy milyen sorrendet tudsz felállítani ezen láncolatok között, de sorrendi skálás kérdést nem tudok feltenni. Ha esetleg kifejtenék válaszod kommentben, akkor külön öröm lenne nekem, ha felvázolnád a te magad sorrendjét az alábbi módon:

1. Legjobb, 2. 2. legjobb, stb.

Ha megoldható, ne legyen egy sorszám mellett két láncolat. Előre is nagyon köszönöm; nagyon sokat segítesz vele, mert nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy az emberek átlagosan hogy látják ezeket a láncolatokat.

2020. júl. 19. 08:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a LEGROSSZABBTÓL kezdve:

spar

cba

tesco

penny

lidl

aldi

Az auchanba nem járok.

(Egyébként, kérdező, nem egészen egyértelmű, mert a kérdés a legrosszabbról szól, de aztán mégis 1-es számú legyen a legjobb... ezek után nekem az se teljesen tiszta, hogy szerinted a penny-e a legjobb vagy a cba...)

2020. júl. 19. 15:50
 12/31 A kérdező kommentje:

Kedves 11. válaszoló.

Amikor a leírásomban felvetettem, akkor egy hagyományos rangsort vázoltam fel, ahol a jónak tartott láncolat szerepel az 1. helyen, míg a legrosszabb az utolsó helyen.

Igazából a megjelölés metodikája nekem másodlagos, csak az a lényeg, hogy érthető legyen a válasz.

Nekem a Penny az elsődleges, habár látva a válaszokat, ezzel kisebbségben vagyok. A CBA-s utolsó helyemmel talán már sokak egyetértenek...

2020. júl. 19. 15:54
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az általad felsorolt ismérvek közül engem az akciós újság hidegen hagy, maximum a non food termékek érdekelnek. Időhiányban úgyis csak egy helyen fogok bevásárolni élelmiszert. Így összességében a következő a sorrendem:

1. Aldi: legjobban azért szeretem, mert szuper gyorsan végzek, tiszta, jó illat van, áttekinthetőek a sorok, borzasztó gyors a pénztáros, remek árak, csak itt van valódi kókusztej verhetetlen áron. Amit nem szeretek benne: nincs nagy kiszerelésű görög joghurt.

2. Tesco csakis a kuponjai és a házhozszállítás miatt került a 2. helyre, negyedévente megejtek egy online bevásárlást itt, ha nagyon időhiányban küzdök. Ha lenne az Aldiban, biztos onnan vásárolnék kizárólag. A bolt különben számomra borzalmas, zsúfolt, büdös van, sorolhatnám.

3. Spar: borzalmasan drága. Büdös van, zsúfoltság van. Csak azért térek be, ha nagyon muszáj, mert sajnos ez a bolt van hozzánk a legközelebb. Az általad felsoroltak paraméterekben mind mínusz, kivéve, hogy közel van sajnos.

4. Penny: amolyan semleges kategória, a lakhelyemen van belőle 3 is. Igazából ritkán járok, amikor még ovis volt a gyerek, akkor útba esett, de amolyan se jó, se rossz. De inkább nem.

5. Lidl: negyedévente egyszer jutok el ide, mert valamilyen non-food termék van kiváló áron. Sosem kapok. UTÁLOM! Tömegnyomor, zsúfoltság. Pedig kettő is van a városomban. Egy pozitív: itt van még akció nélkül is jó áron kilós görög joghurt :D

Sem CBA, sem Auchan nincs a városomban, pedig megyeszékhely. Viszont van Reál, Coop, amik friss áru tekintetében egész jók, és ha éppen útba esik, és nagyon kell valami, bármelyikbe betérek. DE ÉLJEN AZ ALDI! :D

2020. júl. 20. 13:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
nem szavaztam, saját tapasztalatot írok, nálunk szabolcsi kisvárosban nem sok lehetőség van a központban, van egy kisebb és egy nagyobb coop, egy spar, és egy penny. ebből kifolyólag szinte mindenki pennybe jár, tele van kisebbséggel általában egész hónapban, de hónap elején legtöbbször mikor kapják a pénzt. itt is jellemző hogy hatalmas sorok alakulnak ki, mert a pennys dolgozóknak sajnos mindent kell csinálni és nem meglepően itt sincs elég ember. viszont tény hogy azért járnak ide sokan mert szegény embernek itt vannak elérhető olcsóbb saját márkás termékek sokmindenből. nagyon sokan alkalmazkodnak mert kevés pénzből gazdálkodnak. szóval itt a penny a legmenőbb talán. (azért a nagy coopban, vagy a sparban is látok rendszeresen vásárlókat, szóval másra is van igény)
2020. júl. 21. 23:10
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
A Penny-s minőség szerintem semmivel nem gyatrább, mint a SPAR-os. Szeretem a Pennyt, ők egyszerűen egy diszkontárakon forgalmazó áruház, kimondottan jó ár-értékarányú termékekkel. A SPAR-ban széles az árúválaszték (látszólag), mindenből van 50-féle, de ha belegonodlsz, a csomagoláson belül az étel kb ugyanaz, kis ízbeli különbséggel. A SPAR-t csípem a legkevésbé. Túlárazott, vevőcsalogató hiper, de a látszat csal.
2020. szept. 27. 19:47
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi a célod a kérdés feltevéssel ?

Közvélemény kutatás ?

Vagy esetleg valamelyik üzletlánc megbízottja vagy ?

Csak azért érdekelne, mert már rég megfogalmazódott bennem egy nagy weboldal létrehozásának szükségessége, ahol a Magyarországon forgalmazott élelmiszer termékek minőségét, ízeit, árait kommentelhetnék a vásárlók.

Műszaki területen sok ilyen van, hisz ki ne olvasott volna már véleményt egy TV-ről, vagy mobiltelefonról, de élelmiszerekről csak így elvétve egy-egy kérdés jelenik meg, például ezen az oldalon.

El tudnék képzelni olyan oldalt, ahol a Lidl-es Pikok virsliről , vagy a Sparos sonkáról szavazhatnának az olvasók.

2020. okt. 25. 12:30
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a reakciót!

Van egyfajta preferenciám ezek közül és afféle kutatás keretein belül vagyok kíváncsi arra, hogy nagy átlagban melyik láncolatot hogyan értékelik.

Egyelőre az eredmények magukért beszélnek...

2020. okt. 25. 12:50
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Rangsort sokféle módon lehet felállítani.

Lásd , én soha nem vásárolok az Aldi-ban, mert nem lehet Pepsi Colát kapni.

Amikor megnyitott egyszer megnéztem, majd rá egy évre megint bementem, de még akkor sem forgalmazták a világ legtöbbet fogyasztott üdítőjét, így számomra végérvényesen ki van lőve az üzletlánc.

Ennyin múlik.

2020. okt. 25. 13:21
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

:)

Tényleg ilyeneken múlik egyébként.

2020. okt. 25. 14:12
 20/31 anonim válasza:
100%
Príma.
2020. okt. 25. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!