A Tescoba kötelező bukósisakot a csomagmegörzőben hagyni?
Figyelt kérdés
Mielőtt beléptem az üzletbe levettem a sisakot, és feltettem a maszkot. A sisakot végig magamnál tartottam a bevásárlókocsiban, és a kasszához érve, az eladó hölgy csúnyán rámförmedt, amiért nem adtam le belépéskor a sisakomat. Át kellett adnom, hogy megvizsgáljak, nem dugtam-e bele valamit.2020. jún. 1. 18:14
1/1 anonim válasza:
Szia, nem kötelező. Tescoban dolgozok. Nyugodtan be viheted magaddal. Ha motoros bukó sisak akkor olyat nem is árulnak, kerékpáros sisak meg elég egyszerű számomra gagyik szóval ha nem olyanod van akkor azon sem kell aggódni hogy loptad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!