Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Sok vagy kevés hetente 15E ft...

Sok vagy kevés hetente 15E ft leköltése a Sparba? (2 főre)

Figyelt kérdés
Összesen 2 főnek veszek élelmiszert hetente, (legolcsóbb termékeket), átlagosan 15 E ft-ot fizetek? Ez sok, kevés, átlagos?

2020. ápr. 26. 19:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

Fhu basszus akkor nalatok Magyarorszagon tenyleg nem a legjobb a helyzet ami az arakat illeti...

Sajnalom. Meg vagyok hokkenve hogy lepontoztatok, de mar ertem miert a hozzaszolasaitokbol.

3as voltam Szlovakiabol.

2020. ápr. 27. 00:25
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

#3-as, ill. #11-es,

gyakran járunk Szlovákiába (van ok). Igaz, hogy utoljára november elején voltunk, de azideig a szlovákiai árak jóval felülmúlták a magyarországi (fővárosi) árakat. A pillanatnyi szlovákiai árakat nem ismerem, rokonokkal, (magyar és szlovák) barátokkal nem erről beszélünk.

2020. ápr. 27. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

A 11-es "Bezzegszlovákia" egy provokátor.

Felvidéki születésű vagyok, ISMEREM a szlovákiai élelmiszerárakat, nagyjából azonosak, de inkább magasabbak a magyarországiaknál. Még a receptek is kevés kivétellel megegyeznek.

2020. ápr. 27. 09:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi is a Sparba vasarolunk 2fore. A virusra valo tekintettel csokkentettuk a bevasarlasok szamat, heti 2szer jarunk. Akkor egy alkalomra fizetek 6-7ezer ftot.

Multheten nem volt parkolohely, ezert a Pennybe vasaroltam.

Idaig nem jartam oda, mert lattam, hogy olcso minden, ezert a minosege sem lehet olyan jo.

Sok mindent vettem. Es valoban sokkal kevesebbet fizettem.

A parom megjegyezte, hogy sokkal finomabb minden!!!

2020. ápr. 27. 10:05
 15/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%

Szerintem normális.

Bár elvileg a Spar lenne a szupermarketek között a legdrágább, én mégis ott vásárolok be a legolcsóbban.

A diétám alatt (70% zöldség, 20% hús, 10% tejtermék) tetejében télen költöttem ennyit. 2 főre 15-ből ki lehet hozni simán a heti vásárlást.

Én pont a Lidl és Aldinál érzem azt, hogy ennyiért alig kaptam valamit.

Bár én ezt a differenciát annak tulajdonítom, hogy sokáig a Spar volt az elérhető üzlet, így ott vagyunk leginkább képbe a kínálattal. Tudjuk mi mennyibe kerül, mi éri meg, és így sokkal optimálisabban tudunk vásárolni, mint ott ahol nem vagyunk úgy otthon.

Én most már szabadon válogathatok a Spar-Lidl-Aldi között, de akkor is a Sparban tudok legjobban bevásárolni és akkor még olyan úri huncutságot is megengedhettem magamnak mint kókuszjoghurt.

2020. ápr. 27. 10:15
 16/22 anonim ***** válasza:
28%
11es vagyok, 13as ennem rosszbol irtam. Figyelj en bizonygatni nem fogok, tudom mennyi megy ki kajara a penztarcambol milyen minosegu/fajta arura, hiaba kapod fel a vizet. ;)
2020. ápr. 27. 10:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem "rosszból írtad" csak simán hülyeséget írtál a 11-es válaszodban!

És ez nem függ össze azzal, hogy te miket vásárolsz.

Az ki a fenét érdekli?

2020. ápr. 27. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:
21%
Jezus... Vedd be a pirulaid :D
2020. ápr. 27. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki saját maga tudja, hogy sok vagy kevés.

Mi 3-an vagyunk, a 10 éves lányom nagyon keveset eszik, kétnaponta főzök, kéthetente 30-50 ezer költünk élelmiszerre, tehát havi 60-100 között mozog. De ami érdekes, 3 éve is kb ennyit költöttünk ételre.

2020. ápr. 29. 13:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista-diákként, főleg diszkontokban vásárolva úgy heti 6000-8000 Ft-it költök, a gyümölcsön-zöldségen nem spórolok, azokat minden nap eszem. Ahogy egy kedves válaszoló mondta, lehet ly hogy megtudnám ezt oldani, heti 2000-3000-ből is ha csak paradicsom szószos, tojás nélküli tésztát ennék, és olcsó fehér kenyeret margarinnal, de hosszú távon ez tényleg nem éri meg. Általában heti 3-4 nap eszem zöldséget valamilyen hússal, hallal, egy nap vegán étkezem (általában zöldségleves vagy főzelék) és egy nap fix. teljes kiőrlésű durum tésztát fogyasztok valami szósszal. A vega és tésztanapom nem túl megterhelő anyagilag és segìt csökkenteni a költségeket. Ja, és minden nap minimum egy adag gyümölcsöt eszem.
2020. jún. 11. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!