Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Sok vagy kevés hetente 15E ft...

Sok vagy kevés hetente 15E ft leköltése a Sparba? (2 főre)

Figyelt kérdés
Összesen 2 főnek veszek élelmiszert hetente, (legolcsóbb termékeket), átlagosan 15 E ft-ot fizetek? Ez sok, kevés, átlagos?

2020. ápr. 26. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%

Ez 2 főnek havi 60ezer, fejenként havi 30.

Ha ennyiből tényleg megáll az étkezésetek és pluszban nem rendelgettek, benne van a reggeli és a vacsora is, akkor azt mondanám, hogy olcsó.

2020. ápr. 26. 19:51
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Inkább kevésnek mondanám, még úgy is, hogy az olcsó termékeket veszed.
2020. ápr. 26. 19:55
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ez az atlag, ha az ember minden heten vasarol gyumolcsot es zoldseget, mivel az egy heti vasarlasnal legalabb 6-7000et kitesz. Persze lehetne olcsobban is vasarolni, ha az ember csak huson, rizsen, kenyeren es szalamin elne, zoldseg nelkul. De aztan koltheted a zoldsegen megsporolt penzt dietakra vegso esetben vernyomas es cukorbetehsegre. Szoval ez relevans. Nalunk is kb heti 15 ezer az atlag ket emberre mivel zoldseg gyumolcsot el nem hagyom.
2020. ápr. 26. 20:13
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Kimondottan kevés. Múltkor csak két doboz teát vettem, meg sajttortához hozzávalókat, és elment egy ötezresem. Szerintem csoda, hogy ennyiből ki tudod hozni a kaját kettőtöknek egy hétre.
2020. ápr. 26. 20:36
 5/22 anonim válasza:
100%
Mi kb 5 éve, amikor tételesen vezettem, akkor költöttünk ennyit ketten, de szerintem sok volt benne a liszt, kenyér, krumpli. Most heti 20-at költünk, de több zöldséget, kevesebb lisztet, kenyeret veszünk. Szóval szerintem kicsit kevés, de lehet, hogy csak ügyesen kihasználod az akciókat. :)
2020. ápr. 26. 20:39
 6/22 anonim ***** válasza:
29%
A lidlben vagy az aldiban sokkal többet kapnál annyi pénzért, az biztos. Akkor szerinted?
2020. ápr. 26. 20:44
 7/22 anonim ***** válasza:
13%

Sok, gondolom ilyen mindenki mást akar enni Junk-Food, sok szénhidrát, kevés tápérték, vagy felárazott primőr hormonos gyümölcsök, magvak, nasika, ücsike...

De még mindíg jobb mintha eldohányoznátok, vagy piára menne el ennyi.

2020. ápr. 26. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez kevés. Ebből csak olcsó termékek jönnek ki.
2020. ápr. 26. 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Függ az életkortól is. Idős emberek kevesebbet esznek, kisebb a kiadás is. Mi valamivel többet költünk két személyre hetenként.
2020. ápr. 26. 21:30
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Havi 30 / fő, az egyre inkább kompromisszumos, bottól függetlenül . (nincsenek nagy csodák sehol)

Én inkább 2-3 évvel ezelőttre mondanám, hogy ez volt az átlag, azóta úgy felmentek az árak, hogy ha valaki tartani akarja ezt a 30.000-es szintet (hó/fő) annak egyre több kompromisszumot kell vállalni.

2020. ápr. 26. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!