Sok vagy kevés hetente 15E ft leköltése a Sparba? (2 főre)
Figyelt kérdés
Összesen 2 főnek veszek élelmiszert hetente, (legolcsóbb termékeket), átlagosan 15 E ft-ot fizetek? Ez sok, kevés, átlagos?2020. ápr. 26. 19:48
1/22 anonim válasza:
Ez 2 főnek havi 60ezer, fejenként havi 30.
Ha ennyiből tényleg megáll az étkezésetek és pluszban nem rendelgettek, benne van a reggeli és a vacsora is, akkor azt mondanám, hogy olcsó.
2/22 anonim válasza:
Inkább kevésnek mondanám, még úgy is, hogy az olcsó termékeket veszed.
3/22 anonim válasza:
Szerintem ez az atlag, ha az ember minden heten vasarol gyumolcsot es zoldseget, mivel az egy heti vasarlasnal legalabb 6-7000et kitesz. Persze lehetne olcsobban is vasarolni, ha az ember csak huson, rizsen, kenyeren es szalamin elne, zoldseg nelkul. De aztan koltheted a zoldsegen megsporolt penzt dietakra vegso esetben vernyomas es cukorbetehsegre. Szoval ez relevans. Nalunk is kb heti 15 ezer az atlag ket emberre mivel zoldseg gyumolcsot el nem hagyom.
4/22 anonim válasza:
Kimondottan kevés. Múltkor csak két doboz teát vettem, meg sajttortához hozzávalókat, és elment egy ötezresem. Szerintem csoda, hogy ennyiből ki tudod hozni a kaját kettőtöknek egy hétre.
5/22 anonim válasza:
Mi kb 5 éve, amikor tételesen vezettem, akkor költöttünk ennyit ketten, de szerintem sok volt benne a liszt, kenyér, krumpli. Most heti 20-at költünk, de több zöldséget, kevesebb lisztet, kenyeret veszünk. Szóval szerintem kicsit kevés, de lehet, hogy csak ügyesen kihasználod az akciókat. :)
6/22 anonim válasza:
A lidlben vagy az aldiban sokkal többet kapnál annyi pénzért, az biztos. Akkor szerinted?
7/22 anonim válasza:
Sok, gondolom ilyen mindenki mást akar enni Junk-Food, sok szénhidrát, kevés tápérték, vagy felárazott primőr hormonos gyümölcsök, magvak, nasika, ücsike...
De még mindíg jobb mintha eldohányoznátok, vagy piára menne el ennyi.
8/22 anonim válasza:
Ez kevés. Ebből csak olcsó termékek jönnek ki.
9/22 anonim válasza:
Függ az életkortól is. Idős emberek kevesebbet esznek, kisebb a kiadás is. Mi valamivel többet költünk két személyre hetenként.
10/22 anonim válasza:
Havi 30 / fő, az egyre inkább kompromisszumos, bottól függetlenül . (nincsenek nagy csodák sehol)
Én inkább 2-3 évvel ezelőttre mondanám, hogy ez volt az átlag, azóta úgy felmentek az árak, hogy ha valaki tartani akarja ezt a 30.000-es szintet (hó/fő) annak egyre több kompromisszumot kell vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!