Ti milyen gyakran vásároltok be ebben a jelenlegi helyzetben?
Figyelt kérdés
Én próbálok minek ritkábban menni de azért másfél hetente muszáj, úgy vettem észre mert mindig elfogy ez-az.
Próbáltuk keveset költeni vagy ugyanúgy megveszitek ha valami megtetszik/szeretitek? Élelmiszerre gondolok első sorban.
2020. ápr. 14. 13:59
11/16 anonim válasza:
Hetente egyszer. Jó előre megtervezem a menüt, így nincs olyan, hogy elfogy ez az. Vagyis nyilván elfogynak dolgok, de úgy van megtervezve a menü, hogy akkor ahelyett más van. Pl 3 napig kenyér van reggelire, akkor az elfogy, utána nem megyek el kenyeret venni, hanem reggelire műzli lesz két napig, ha megunom akkor meg virsli zöldségekkel.
13/16 anonim válasza:
2-3 naponta megyek pékáruért. Vehetnék egy héttel előre, de én az a fajta ember vagyok, aki szerint a szottyadt kenyér a raboknak való, ezért nem veszek előre. Minden másért 1-2 hetente megyek, de ezt mindig így szoktam.
14/16 anonim válasza:
Havonta kétszer.
A vidéken élő szüleim eddig sem jártak gyakrabban. Ha nagyon muszáj lenne, ezt tovább tudnánk csökkenteni havi 1re, de akkor borzasztóan hiányoznának a gyümölcsök.
15/16 anonim válasza:
Hetente, másfél hetente.
Ezen kívül kb havonta egyszer elugrok dohányboltba. Ennyi.
16/16 anonim válasza:
Heti 1x
Tej, gyümölcs, zöldség, szalámi miatt.
Kiflit sutok itthon, igy azért nem kell extraba tömegbe menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!