Ti milyen gyakran vásároltok be ebben a jelenlegi helyzetben?
Figyelt kérdés
Én próbálok minek ritkábban menni de azért másfél hetente muszáj, úgy vettem észre mert mindig elfogy ez-az.
Próbáltuk keveset költeni vagy ugyanúgy megveszitek ha valami megtetszik/szeretitek? Élelmiszerre gondolok első sorban.
2020. ápr. 14. 13:59
1/16 anonim válasza:
Hetente-2hetente egyszer elmegyünk "nagybevásárlásra",de azért kenyérért,meg ami hirtelen kell leszaladok a boltba.egyedül.ha esetleg jönnek a gyerekek is velem, kint megvárnak de ez ritka
2/16 anonim válasza:
Hetente 1x bevásárlóközpontba, illetve szembe van velünk a pékség, oda heti 2-3x átmegyünk, de ott nincs forgalom
3/16 anonim válasza:
Hetente 1x. De én korábban is csak heti 1x mentem.
4/16 anonim válasza:
Hetente próbáltuk, de a kenyér, a tojás hamarabb elfogynak, így olyan 3-4 naponta. Nem lehet háromnál több terméekt venni, a tojás meg ilyen hülye hatdarabos dobozban van csak.
5/16 anonim válasza:
Én még fiatalabb vagyok és a szüleimmel élek, nálunk anya minden nap elmegy bevásárolni munka előtt. Van mikor nincs ideje és engem küld el.
6/16 anonim válasza:
havonta megvettük eddig is, amit lehetett, és akkor hetente hús és krumpli, vagy 2. de akkor nem hipermarketbe megyünk most.
Kenyeret sütünk itthon, hogy hely is legyen fagyasztóban másnak, meg ne kelljen csak azért menni, meg jobb is.
felvágott meg jó itteni helyi boltból is, ha épp elfogyott az ilyen kenyérre tehető cucc.
7/16 anonim válasza:
Kb ketnaponta megyek es ugyanugy megvesszuk ami kell vagy random megkivanjuk. Rank nem volt semmilyen negativ hatassal ez a helyhez, azt leszamitva, hogy lofasz sincs nyitva es itthon kell dekkolni.
8/16 anonim válasza:
Hetente egyszer. De pont ezen a héten valószínűleg kétszer fogok menni. Kell ugyanis 1-2 dolog egy távolabb lévő üzletből, és ha már egyszer oda elmentem, akkor hazafelé beszaladok a közeli Sparba is megint.
9/16 Noblesse Oblige válasza:
Hetente 1x. De előtte is hetente 1x vásároltam be.
10/16 anonim válasza:
8-10 naponta, ez eddig is így volt. Viszont szerintem ha egy hónapig nem mennénk, akkor is lenne mit ennünk, liszt, tészta, krumpli, paradicsomszósz, tonhal, fokhagyma, olaj stb. van itthon bőven (a vírus nélkül is) és nem is eszünk sokat. Igaz, akkor nem lenne változatos, de éhen nem halnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!